1.Лаптоп 2.Мобилен 3.Ситее марами 4.Подароците од него 5.Омилените високи потпетци 6.Шминка хмм толку би требало да ми биде доста
Телефонот, компјутерот, новчаникот , шминките, сите можни кратки панталонки и фустанчиња , и штиклите.
1.Moбилниот 2.Целата моја бижутерија 3.Ташни (за било каква пригода) 4.Лаптопот 5.Парфеми + шминки 6.Апаратот (никаде не одам без него ) 7.Стегач за коса
1. Мобилниот. 2. Десетте книги кои ми се омилени. 3. Мојата омилена ташна. 4. Некои омилени блузи. 5. Прибор за лична хигиена(четки за заби, сапун, влажни марамици...) 6. Омилениот накит. 7. Постерите што не ми се залепени.
Телефонот, лаптопот.. Белегзиите кои што ги носам. премногу ми значат 1 украс уште од кога бев малечка.. татко му ми го даде за роденден иии уште многу други кои што ги чувам, сите имаат нешто посебно..
1. Мобилниот. 2. Клучот од дома. 3. Еден албум со слики. 4. Паричникот со заштедата. 5. Компјутерот. 6. Два привезоци што ми се многу драги. 7. Адидас патиките.
1. Прибор за лична хигиена. 2. Сет за маникир + стегач за коса. 3. Клучеви. 4. Парфем. 5. Чадор (никогаш и никаде без него). 6. Мобилен. 7. Сувенири.
НИшто, ми нема логика... го губам цел стан а да земам евтини стварчиња, ќе си купам нови и така мрзим стари ствари низ дома...а инстиктивно сигурно би ја грабнала ташната пред излагање... Што ќе ти го клучот од дома коа ќе ти се сруши или по навика? вака како тежок буквалист да си прашам
1.И покрај тоа што не е предмет јас без мојот сакан неможам <3 2. Сите подароци од мојот сакан 3. Мат карминот 4. Мојата омилена маичка најк од мојот сакан 5. Телефонот
1.Телефон 2.Картичка од банка 3.Лап топ 4.Кармин,маскара,парфем 5.Чешел 5.Чанта 6.Прибор за лична хигиена