Домашниот миленик не е предмет... Подобро да беше 5-7 најважни нешта кои ќе ги земете со себе, некој можеби и храна ќе земе Јас во таква ситуација само две нешта би зела - моето хрчаче и мобилниот и бегам да спасам жива глава. Да тегнам лаптоп и такви ствари ќе изгубам време, ризик ми е Инаку општо онака најважни предмети ми се Мобилниот Лаптопот Несесерот со козметика во него Пастата и четката за заби Чешелот Фотоапаратот
Јас би ги зела телефонот и полначот,ташничето со пари,приврзок и некоии други мали работи,една папка и тетратка што ми се многу важни и мислам дека тоа е се.Што ќе ми се шминките,четките за коса,козметика или некои украси(мечиња,рамки) кога пак ќе можам да ги купам?Аа и облека би зела што можам повеќе,во некоја торба би ја ставила заедно со овие другите работи.Се подготвив јас хаха
Мобилен тел,стик,лап топ,крема за лице и можда смешно ќе изгледа ама си имам едно мече што ми го има дечкото подарено и многу си го сакам
1.мобилниот телефон(со се пуњачот и слушалки нормално) 2.дневникот 3.сетот со шминки(нешто најважно за мене) 4.албумот со слики(спомените пред се) 5.паричникот 6.дечко ми 7.патиките и надвор да ме нема ахаха
Паричникот, мобилниот и ташната пошто во неа се ќе најдеш дури и кремен во случај да треба оган негде да палам хаххаха
1. Тефтерот( во него запишувам случки од денот или мои доживувања). 2. Книга( имам една психолошка) 3. Телефонот 4. Клучот од станот