Veruvajte deka nisto nema da zemete, jad bev vo italija proslata godina koga imase jak zemjotres i so pizami izlegovme site nadvor nitu tel nemav zememo
Детето со се торбица, папагалите, рибата, мачката, патики, шише со вода, ќебе и маж ми ако ми остане време
Сапун, маска, средство за дезинфекција на раце, дезинтал, витамински суплементи, парацетамол, топломер. Работите се менуваат
Пари ( за да купам се што ќе заборавам да понесам ) Мобилен со се пуњач Работи за децата ( како омилени играчки и нешто облека ) Вреќи за спиење Средства за хигиена Клучеви од кола и од дома Храна и вода . * Секако , деца и маж , но тие не спаѓаат во предмети .
1. Мобилниот со полначот и слушалките 2. Шминките 3. Парфемите 4. Индексот од факс 5. Слободната за јсп
1. Мобилен со полнач и слушалки 2. Паричник 3. Средства за хигиена 4. Облека, обувки, чанти и додатоци 5. Козметика 6. Храна и вода 7. Лаптоп заедно со полнач
1. Moeto mecence Bin . 2. Site umetnicki sliki i produkcii koi sto gi imame doma. 3. Cetka za kosa. 4. Labelo. 5. Parfem. 6. Celiot moj zlaten i srebren nakit. 7. Omilenite cizmi na stikla i omileniot fustan.