Moбилен, апарат, мачето, иако е милениче. Компјутерот, за него ке ми треба малце време.... ма све да можам...
Без се’ можам. Се навикнав едно време и без ТВ а бев зависник од тв, се навикнав без телефон, кога ми се расипа и од шо ми беше убаво продолжив месец и нешто без него, само јас кога требаше да барам некого за нешто битно барав... и без компјутер исто, убав одмор беа тие периоди. ццц
1.Телефонот 2.Розевиот Лап-Топ 3.Сината Кутија(преполна со шминка) 4.Фотографиите од најблиските 5.Паричникот 6.Големото Мече 7.Најубавата Блуза
1. Очилата 2.Мобилниот телефон 3.Ташничено од Веро центар 4.Несесерот за на училиште(неможам да живеат без него...а божем кој знае што да е...) 5.И онаа светилката панаѓурот(жолтата) и 6.замалку ќе заборавев...Пенкалото-(сјај за уста)
1.Мобилен 2.Облека 3.Пари 4.Перница (да можам одма би ја носела во школо) 5.Лаптопот 6.Мечето (огромно мече без кое неможам да заспијам,многу убав поклон од личност која повеќе не е дел од мојот живот) 7.Прстенот (го носам веќе 7 години, неможам да се замислам без него)
1. Мобилен 2. Компјутерот-сложен апарат којшто бил измислен во 20тиот век,а за служи за тепање досада во 21от 3. Маскара 4. Мојот дневник ( какви ли глупости имам пишувано во него, секогаш се смеам кога и да го читам ) 5. Незаменливиот ми дездоранс Нивеа, без кој светот би бил многу смрдливо место за живеење. hock: own:
Има разлика од работи што ми се емотивно важни, и работи што ќе ги земам во земјотрес за да преживеам. Со парите не сум емотивно приврзана ама сепак ќе ги земам ако избувне пожар. Значи еве ако има пожар, земјотрес врска неам што: 1. Пари. Сите. 2. Документи и дипломи. 3. Мало ќебенце и нешто топла облека. 4. Чантата во која имам се! 5. Мобилен и полнач Во останатите две ќе сместам нешто рандом што ќе ми падне на памет во тој момент.
1.Мобилен 2.Сјај за усни 3.Компјутерот 4.Диоптриските наочари 5.Наочари за сонце 6.Дигиталнот апарат 7.Накитот
1.Мобилниот 2.Компјутерот 3.Шминките 4.Лаковите за нокти 5.Панделче за во коса 6.Наочари за сонце 7.Паричникот
Првин би го зела албумите, потоа кутијата со спомени, чешелот и ластичињата за коса, парфемите и кесето со пари ( не дека има многу 2000 ден ама подобро нешто отколку ништо)
1 - кеменчето од ќерка ми што ми го подари.. 2 - апарат 3 - чантата со сите тракатанци и женствености во нејзе 4 - книга 5 - мобилен 6 - лаптоп
1.мобилен. 2.лап-топ 3.апарат 4. чантата со шминки и секакви дребулии 5.паричникот(највеќе заради неговата слика што си ја гледам везден )
1. Огледало 2. Контактните леќи 3. Мобилен 4. Парфем 5. Добра книга 6. Мојата ташна, со сите работи во неа(шминки, новчаник, наочари за сонце)
1. секојдневните улошки 2. стикот и дезодорансот 3. прслук 4. музика 5. дневникот мој 6. пари 7. ташната