1.Мобилен 2.Лаптоп 3.Ташната (а во неа: новчаник,шминки,очила за сонце,парфем...) 4.Фотоапарат 5.Албум со слики 6.Некои поважни поклони одд драги личности 7.Бижутерија и аксесоари
1) Чантата [во која ги имам сите лични документи,паричникот,поголем дел од шминката,дигиталниот фотоапарат,мобилниот и по некое лакче..шноличка] 2) ЛАПТОПОТ [во кој ми се сите слики,омилени песни,лозинки,информации и сл.] 3) Кутивчето со спомени [од различен вид] 4) Најмилите подароци [од најмилите личности] 5) Паричките 6) Одредени парчиња облека 7) Се останато што ке можам и ке ми дојде при рака
1.Мобилниот 2.Срцето што ми го даде дечко ми (на кое пишува СЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАМ ) 3.Сликата на која сме заедно (ги има многу но една би извоила) 4.Чантата (каде што имам многу лични работи) 5.Фотоапарат 6.Некои парчиња облека 7.И некоја добра книга
1. Мобилниот 2. Лаптопот 3. Ташниче (внатре полно со тракаталци, огледалце, сјајче, новчаник) 4. Наочари 5. Сатчето
1.MP4 2.ташна (и во неа паричник,сјај за усни,наочари за сонце...) 3.телефон 4.лаптоп 5.фотоапарат 6.облека 7.дневникот...
1.Пегла за коса- додека пеглата не ја допре мојата коса не излегувам од дома иако имам права коса 2.Мобилен 3.Очила за сонце 4.Апаратот 5.Огледало 6.Сјај 7.Албумите и сите стари спомени
Моите омилени мечиња, мобилниот, заштедените пари, клучот од дома заради привезоците, моите дневници, албумите со слики, апаратот и лап топот ако имам можност...
ЈасТелофонот и фото-апаратот најважнитее но тука ми е и преглата за коса новчаникот парфемите и подароците од мојот сакан аа даа и моите омилени чевли.
-лаптопоооооот! -2та мобилни! -фотоапаратот(никаде без него ) -сјајот за усни! -парфемот D&G! -ташната LV! -и мојто либеее со мене во пакет !
-мобилен -четка за заби -новите фармерки и маицата со штрумф -лаптоп-от -дигиталниот апарат -дневникот и мојот сакан