....

Discussion in 'Канта' started by mariadzo, Apr 7, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Philosopher

Philosopher Истакнат член

Срцка, ќе го поминеш ова. Сум се нашла во не баш иста, но слична ситуација. Ако тој сега тебе те одбегнува...не му пишувај прва некое време. Ако те побара после он, тогаш разговарај со него и кажи му дека му значиш... А тоа дека си се вљубила во фотографија како што го спомнаа погоре, верувај не е така. Ти веројатно си пишувала со него подолго време и му го знаеш карактерот. Иначе ако он ја сака таа неговата, сигурно тебе не би ти пишувал „срце, злато, душо“, oсвен ако не е некој КЛОШАР.
    Ако вреди да се бориш за таков дечко, не се откажувај. Иди до крај !
    Се надевам дека ќе ти помогне нешто мојот совет. Гушш :*

2. Gea

Gea Популарен член

Се трудев да не коментирам на темава,ама не издржав.
    1) Не ми се јасни советите од типот, му го знаеш карактерот, не си се вљубила само во сликата,мислам ХЕЛОУ!!!КОЈ карактер бре??????За каков карактер правите муабет????? Сакаш да го осознаеш мојот карактер, па ќе ти правам филм до 101 и назад дека целото добро на овој свет се собрало во мене.
    Ќе ми веруваш??????? Па да, ми го знаеш карактерот,си ми ја видела душата преку очите на профилната фотографија-не бе душо сјајот во очите бил само одблесок од плочките во вецето. |(
    2)Ако кажел срце,злато душо-гарант те сака???Вауууу,констатација лудило!!!
    Абе ајде,кај отиде веков?
    Уствари ,ај боље да престанам да коментирам! :swear:
    ДЕВОЈКО;НЕ ТЕ САКА;СИ ПРАВЕЛ ЧОВЕКОТ БАЈРАМ НА МОПЗОК И КРАЈ!!!

Dgirlll likes this.
  3. spellbound

spellbound Популарен член

Едно нешто, како може некој да се заљуби во слика? те молам појасни ни..
    Второ не им расипувај врска стај се на нивно место!
    А можеби те зафркаваат како што кажаа другите пред мене.

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Ти постави тема и побара совет, очекуваш сите да те тапшаме по рамо? Јас немам корист од твојов проблем и немам корист да те излажам дека си во право, ти кажувам совет или мислење сеедно, од моја перспектива. ако тебе не ти се допаѓа, сама реши си го проблемот.

Од каде знаеш ти дали врската не им била сериозна?

Од каде знаеш па каква е девојка му? Ја познаваш? Каква е? -Ти си полоша од неа затоа што се мешаш во нејзината врска.

5. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Аууууууууу се навредила госпоЏата од форумџиките ццццц....
    Кој
    простилук
    извини

Ја кажува најголемата глупост на светот, да си ја проба среќата да растури врска оти не се баш у најдобри односи тие двајца, а уствари никогаш не го ни видела дечкото :x
    (па која беше ти? - мајка Тереза?)
    После ние сме ја навредувале.
    Ако си веќе побарала совет за идиотска ситуација и не си била спремна да примаш критики извини преблаги сме. Чукни си го главчето до кај си стигнала.
    (смајли што се крстииии)

6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Од толку машки за него си запнала.
    Да ми простиш,ама да даде Господ тебе врска да ти расипат,да видиш како е.
    Бог да чува,прости луѓе еј.

7. specificone

specificone Популарен член

Абе ајде се заљубила во слика :rofl: :rofl: :rofl:
    Па и бакнежи и срциња си праќале, леле ама се заљубени :* :inlove:
    Само девојката ги кочи да бидат заедно, но немој да се грижи сигурно ти рекол дека нивната врска не е сериозна, ќе ја откачи девојката за да биде со тебе ;)
    Ајде сега малку посериозно!
    Како прво насловот на тема....... ејј браво бе супер е.
    Како второ јас воопшто не можам да те разбирам како тоа ти мислиш да се бориш за дечкото кога ни воопшто не го знаеш.
    И трето, последно зар озбилно ги сфаќаш срцињата и бакнежите? |(

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Карактерот бе :o Dios Mio.
    Тргни ги розевите очила и читај малку....колку примери има што се запознале на фб, па идела да се запознае, па била силувана, па милион примери каде се појавува чичко што имал слики од манекен. Дури имаше и случај каде девојката беше убиена и следена, али ајде, да не претерувам. Само давам примери дека се што лета, не се јаде
    Сепак карактен низ фб, дај молим те. Јас на фб можам да бидам и бетмен ако сакаш, ама дома никако да летам.
    А пак и девојкава ептен се покажа од старт ко комптетнтна за расудување

За второво, спомна и Офи, а и јас сум била сведок каде другари низ заебанции пишуваат на девојчиња на фб и се заебаваат. Ако е клошар он што и пишувал така, тогаш што да кажеме за неа што се заљубила во клошарскиве работи.

Него совет од мене: Ако те "poke"-нал, тогаш ич да не му ја мислиш - бори се. Сигурно те сака (у стилот 100% те љубам, 100% е да....) Еве и идеа, остави си ја песнава на ѕид, и ако клинке лајк, готово е, неможе без тебе. И фати ја за коса малку онаа женска му од 5 месеци (пффф само 5 месеци и она си дава за право да те брише тебе од фб, ееееј тебе, глупача)

9. Strumfeta93

Веќе љубовните проблеми треба да се отвараат во категоријата „Насмевка‘‘ се испогазив од вас :D

Gea likes this.
  10. angel92

angel92 Популарен член

А и од каде си сигурна дека тој не е за сериозно со неа? Во главата негова да не си? Самата кажа дека е постар од тебе... Тој сега гледа сериозно да оди со некоја а не да се зафркава ;)

11. Strumfeta93

12. mariadzo

mariadzo Истакнат член

Nema veze ne sum rekla deka sakam da mu ja rasturam vrskata akO bese nesto seriozno mislis deka ke se mesav.. Znam kako boli imam pocustvuvano i na svoja koza .. No ako znaes deka zenskata veke spiela so Pola grad i ja znaat site kakva e Mislis deka vrskata moze da bide seriozna ?????? Odgovori mi na ova tis ?

13. mariadzo

mariadzo Истакнат член

Fala ti na iskreniot odgovor .. Mislam potrebno bese nekoj da kaze deka ne e se kakos to izgleda deka ima i drugi sto go pominale ovaa mozebi ne isto no slicno ... Mozebi samo 2 pati sum mu pisala prva e sekogas toj onoj koj me bara i mi pisuva ... mozebi nekogas samo 2 minuti no ke anjde vreme da me pozdravi ... Ne sum sakala nicija vrska da rasturam mislam toa e ona sto sekoj go posakuva najmalku .. Mislis deka ako vrskata i bese dolga i znaev deka se seriozni rabotite ke se mesav... Nema sansi .... No eve pominaa nekolku dena od kako ne mi e pisal no denesk mi zvonese 3 pati na mobilen i na kraj mi pisa zosto ne mu krevam da ne sam luta ??? Ne sakav da gi kompliciram rabotite ete zosto .... Sepak fala ti Ovaa moze da gor abere samo nekoj koj e pominal niz slicna situacija ... GUSS i do tebe :*

14. mariadzo

mariadzo Истакнат член

Znam deka vrskata ne im e seriozna od sigurni izvori .. A devojkamu ne samo jas ja znae i pola grad kakva e ... mislam Hello po toa se podrazbira kakva moze da ie vrskata ...

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Ајдееее.... од кај знаеш,може се сменила типката. Не мора да значи дека се тие гласини и точни,побогу.
    Како и да е,немаш право да си умислуваш дека врската им е лоша,само заради некои гласини,да не зборам за тоа да им ја расипеш.

16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Може да биде,зависно од љубовта. Не значи дека цел живот таква ќе остане,некој ден и таа ќе сака сериозна врска.
    Ама ти,што се вмешуваш,верувај те прави многу полоша од неа,и треба да се срамиш.

17. Offspring

Offspring Форумски идол

А зошто мислиш дека ти си нешто подобра?

18. Srculence--91

Srculence--91 Истакнат член

Кој рече дека ова се навреди??? Ти побара совет а девојките само ти ја кажаа вистината, во која потполно се сложувам со нив. А ако вистината боли тогаш не е никој друг виновен освен ти што се мешаш во врска. Па и да била таква девојката ако тој ја сака мислам дека не би требало ти да им расипеш се... Па на крај никој не е светец... Позд ;)

19. Strumfeta93

Ма чекај малку бе таа ако сака нека спие со цела Македонија тоа си е нивна ствар. На какви глупи непотребни работи им придаваш значајност, та тој ти пишувал прв та ти си му пишувала. Исклучи го компјутерот и излези види дечко од крв и месо, не гледај слики. Ма ти се молам остај не бркај во други тенџериња. Ти реков не си мајка Тереза дечкото да го спасуваш од неа. Негов живот е тоа бе, не го ни видела никад у живото си прај планови како да ги раздели. ГОСПОДЕЕЕЕЕЕЕ!!! Спадни собери си вересиите додека не се накотилее...

tinkerbelll likes this.
  20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Смешно!!! 16 годишно девојче ( се надевам дека не е помалку) зборува за некој што е 8 години повозрасен дали врската му е сериозна или не |( Не бре тебе те сака да да можда те сака ама за онака едновечерна разонода :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.