Sрекен празник Nа сите феминки... Sрекен праазник мамо моја најубава те сакам највеке на свет,бидими секогас срекна и весела со татичко мој
Три пати ура за сите менструални болки, случаен лакт у цицка, депилирања на интима со топол восок, невозвратена љубов, пораѓања без царски рез, пуштање на демони во пмс, сите my eyes are up here ситуации, лоши гени за целулит на гзот, поткожни влакна и изгубено време во пеглање на коса.За сите жени што се борат со карцином на дојка , господ да им помогне и на крај да излезат како победници!!! Три пати ура за сите жени .Честит 8-ми март!
Честит 8-ми март на сите феминки и да ми бидите најсреќни и најсакани!!! Мамооооооо честит 8-ми март..ти Благодарам за све шо прајш за мене..и шо ме сакаш толку силно и безусловно! Единствена си!!!!! ТЕ САКАМ
Точно така, го почитувам овој ден само како денот на мајката и прифаќам поклони т.е. цвеќе само од дете кон мајка. А се друго ми е безвезе.. колеги кон колешки, браќа кон сестри, тетки, стринки и слично. А за подарок мислам дека само цвеќе е доволно или бонбониера. Ама купување на ташни, блузи и слично не ми одговара многу за овој празник, повеќе е за роденден. За ова според мене само толку, и само од децата кон мајката. Не ме напаѓајте-велам според мене и така дејствувам во животот по повод овој празник
среќен 8ми март на сите нека ви е. да си го славите уште мноооогу години во здравје, љубов, среќа и безброј насмевки.
Среќен 8-ми Март феминки (пишувам феминки,да не набројувам,мајки,девојки...а да, посебно на тетка Зока )
Sreken 8mi Mart feminki da bidete pocituvani i sakani sekoj den vo godinat od vasiot maz/decko deca, a ovoj den neka bide samo povod za da proslavuvate toa sto ste ZENA