Општи прашања може да ѝ купиш цвеќе во саксија, ќе може да го чува и нема да се исуши за разлика од скинатото некоја ташна (ако не е пристара) моментално не ми текнуваат други, но зависи од нејзините години и карактерот (што ѝ се допаѓа). ако не знаеш што ѝ се допаѓа прашај го вереникот
Општи прашања Марама,блуза (секако ако и го знаеш вкусот и тоа што носи) Убав украс,свеќарник са на маса,чинија за овошје ... зависи до жената и што таа обожава
Среќен 8ми март феминки!Бидете живи,здрави,среќни,весели и уживајте си во вашиот ден заедно со вашите најсакани!
Препорачајте ме некаде за кај да купам убаво цвеќе во саксија. Цветен пазар во Тафталиџе го знам. Некое друго место.
Честит 8-ми Март на сите жени..Сите сте прекрасни..ви посакувам се најубаво и нека овој ден биде посебен за вас! Се надевам ви се допаѓаат
Среќен 8-ми март дами аЈде малку плакнење на очи http://kajgana.com/srekjen-8-mi-mart-dami-1 Поздравче и убав ден
Ajde da ja zivneme temava malce kaj i da e ke ni dojde 8 mi. Planiram na majka mi da i uplatam vaucer za masaza kako poklon za 8 mart. Pa ako moze predlog za nekoj dobar salon
Еј здраво. Знам дека е малку глупо прашањево што ќе го поставам, но ми треба помош. Дали и што да и купам на девојка ми за 8ми март. Не сум сигурен бидејќи има 16 години. Некои ќе речат 8ми март е ден на жената, не на девојчињата, но не знам, сепак секоја припадничка на понежниот пол заслужува внимание на овој ден. Ве молам за совет. Благодарам.