Ако може некоја идеа да ми кажете што би поклонил за 8-ми Март? Станува збор за мајка и блиски роднини. Цвеќе стандард ќе однесам, но сакам со цвеќето некој друг убав поклон да искомбинирам.
Но тоа не значи дека неможеш да и подариш. Купи го 2-3 дена пред празникот. Напиши порака од тебе до таа што е наменет подарокот. И на денот на празникот изненади ја. Ако си дома денот пред 8-ми Март, стави и го на некое видно место кај што може да го види (тоа би го направила доцна навечер или утрото) кога ќе стане од спиење, или пак ако не си, тогаш сестра ти ќе ја заврши таа работа за тебе. Нели звучи интересно?
Можеш да им купиш некоја марама ако некои од нив носи, парфем, некоја алка или ланче, козметички колекции....
Јас сем цвеќе, сакав да му купам на мајка ми од книгите од ТОПЕР кои се за слатки. Случајно ми се провна понудата на фејс пред очи и неможам од глава да ја извадам. Им пишав ми кажаа каде да барам Бт, па ако најдам дефинитивно тоа земам за 8 март. Алтернатива ми е некој парфем со бомбоњера или чоколадо, и цвеќе, секако.
Да и тоа ко фабрика хахах извини свеки А дали да земам уште нешто,има тоа врска 2 подарока ако се смета и цветот или 3 да се?
Пепеларник мене за поклон ми звучи мизерно некако без врска поарно земи и електронска цигара него тоа не знам ти си знаеш
Не ти е добар предлогот.Жената некажала дека сака да ги остави цигарите.Ова ќе му дојде као идна снашка и соли памет на идна свеКрива
Имам слушнато дека 2 работи не се носеле ама сепак не се водам според тоа, ако мислиш дека треба можеш да и доземеш и нешто благо. Инаку океј е подарокот, барем според мене.
Ај и тука да пишам, ќе цитирам еден другар, вели "ви посакувам она што највеќе го сакате, да јадете без да се поправате" У контекст на честитката, едно цвеќе