Женски да ве прашам за совет. По повод празникот требаше да ја израдувам мајка ми со нешто, али јас со мозоков мој си мислев океј, нема потреба.Само ја бацив и и честитав.Ете едноставно такви сме цела фамилија,многу ретко си поклонуваме било што за родендени и празници.Баш денес ми даде до знаење дека е поднавредена ради тоа, уз мајтап го кажа али ја сетив, во смисла многу тешко трошиш од заштедените пари на други луѓе, а и мене незгодно ми падна. Да и купам утре нешто? Или сепак не? Дека 9март и поминат е празникот и некако шубе ми е.Ех Христино дрвена главо.
Нека среќата ви стане стварност, а здравјето нека биде ваша трајност, нека љубовта вашето срце го грее и секоја исполнета желба нека ви се насмее! СРЕЌЕН 8-МИ МАРТ НА СИТЕ ЖЕНИ И ДЕВОЈКИ НА ФОРУМОВ !!! (извинете со закаснувањето, но немав пристап до компјутер)
Јас лично би почекала да помини малку време па да испадни како да сакам да ја изненадам кога ќе најдам нешто соодветно. Ако ме праша која е причината, дефинитивно ќе биди „Извини шо не ти купив ништо претходно“
Па зависи кое годиште е, баба ми има затерано 70 и мајка ми и купува марами,кецели,џемпери плетени и една ружа.
Pa ne e mn stara ne e ni mnogu mlada 40 i neshto god ima Marami i keceli ne nosi ,parfem ne bi i kupila ima . Mislev nekoe ubavo cveke ili neshto dr ama shto dr.... edit.bi i kupila neshto obleka nekoe dzemperce ali neznam broj
Moze nekoe ubavo cveke shto ke i treae i milka cokolada golema ,gi obozava tie. Samo kakvo li cveke fala ti mn
новчаник, некоја домаќинска ствар, ако више сакаш свеќе земи и плус некоја интересна саксија. Jaс во овие се вљубив. И велигден е блиско па можеш некој таков украс
ако си од Скопје има и во Џамбо и Базаро, ако не во секој град има по некоја продавница за домаќински ствари, керамика, по пазарите, подобро снабдени маркети
Дајте ми некоја идеа за поклони приправник сум во суд скоро година дена ептен сум блиска со 6 жени додека со останатите не толку, што да им купам, цвеќе некое, ружа или...
Ние сме 3 колешки двете се мажени ако нешто значи и се околу 30 год. заедно работиме 3 месеца. Што да им подрам?
Можеш да им купиш нешто за домаќинство - стаклена здела, чинија за сервирање, шолја за кафе, даска за сечење, калапи за колачи.... Зависи колку ти се можностите.