Подарок за 8ми Март Девојки, некој совет што да земам за мајка ми за осми март. И имам купано ташни, украси, накит, од домакинството се ... нешто по уникатно?
Подарок за 8ми Март и јас незнам што да купам на мама и баба...Секоја година се едно исто сакам сега нешто поинакво?
Овој 8-ми март сакам да купам непто поубаво не само едно цвеќе.Мислам нешто како ташна или парфем. Ај има време уште месец дена
Можеш да и купиш роза,мајка ми највеќе се радува на цвеќиња отколку на вакви тркаталци Незнам сите мајки различно И можеш пример да и напишиш некоја порака,да и кажиш колку е сакаш
Охх лелее....па до кога бре 8-ми Март ќе се прави ден на мајка....цвеќето....и тн.?!? Целта не е да се подари подарок!!!! Многу се нервирам кога гледам испаничени луѓе по продавници што се паничат да подареле на професорка,мајка,баба,тетка......алооо не се работи за подарок туку за мирни протести за еднаквост на ЖЕНАТА со мажот!
ако може да ми дадете некој предлог или идеја за поклон за 8ми март за што да им купам на моите колешки,инаку имаат по околу 40 год,има време ама со време да си ја фатам работата,хелп
Некоја идеја што би можеле да и купиме на класната? Станува збор за жена околу 50 години, не знам точно. Го прошетала половина свет, права дама Секогаш дотерана, средена, убаво облечена и носи накит... Не знам колку би и погодиле доколку би земале накит... Нешто друго?
би било убаво да и купите накит штом знаете дека носи такви работи.. на пр. еднаш ние вака направивме: пошто мајката на едно дете што учеше со нас, беше добра другарка со класната таа низ разговор некако ја прашала што и треба (во случајов се работеше за покуќнина, апарати за домаќинство...) и таа и кажала, и според тоа и ние и купивме тоа што и треба позз
Лелее и јас тоа се мислам, до сега само еднаш мислам дека сум и купила, а сега морам, такви се околностите. Во Џамбо има убав сад за салата/овошје, или некои подметачи... појма немам.
Инес и Среќичка идеален подарок за секоја свекрва им е ефтин Спојлер Шегата на страна можете да им земете чаши, некој сервис за ручавање, некоја вазна