девојки незнам дали ја видовте рекламата за тридневната осмомартовска ''екскурзија'' низ Турција поточно низ местата каде што се снимале турските серии. аранжман 99 евра во соработка со туристичката агенција делфина травел. што мислите за ова и ако знаете дали во аранжманот се вклучени хотел и друго или пак само превозот? дали би оделе?
Да, и јас ја видов Мислам дека во цената вклучен е и хотелот, само не ме држи за збор не сум сигурна. Ми се гледа како добра прилика, со Вучиќ под рака, ехе хе Ќе си муабетиме за брадата на Чинар и на Величествениот Шала на страна, и јас се заинтересирав, само треба да поминеме до Рамстор со мајка ми да се распрашаме подобро, што како или евентуално да се јавиме до агенцијата (има бројче на страната на Делфина турс). Јас и другарка да одиме. Ако е тоа возможно некако, би одела зашто да не. Не пратам ниедна од серииве, ама добро дружење не е никогаш на одмет, нели?
А Вучко со сељачизмот вклучен е во цената или тој оди ко посебен подарок за дамите? Понудава ко понуда е арна за тие пари и за оние што си ги љубат сериите или чисто сакаат да прошетаат. Ама со Вучиќ да шетам бре? Нешто ко ултимејт конекшн со Турците ни стана типот.