Добро утро Еве јас работно го конзумирам појадокот за денес и се чувствувам одлично со оглед на тоа што ми заврши циклусот вчера...штом го поминав тој период со исхранава сега немам гајле Инаку девојки, како ми се губи подуеноста од циклусов приметувам дека сум симнала салце од мешево. Се чувствувам многу добро и го посетувам тоалетот редовно и зачестено што значи сум убрзала метаболизам. Уз пат се трудам да пијам повеќе чаеви и вода ама не ми оди нешто сјајно... п.с ептен ми се допаѓа твоево мени за денес. одлично е, продолжи така!
Понеделнички На гладно- чаша млака вода со лимон и 100мл кефир со лажица ленено семе п: овесна каша( овес, топла вода, цимет, кокосов шеќер, чиа) р:банана и јаболка в: печена риба со варена брокула и зелена салата + мнооооогу вода + кардио вежби 50 мин.
Јас не приметувам разлика кај мене,но немав некои значителни обиди и рестрикции,си ја сметам неделава за пробна... Приметувам дека го програмирам апетитот и дека пишувањето овде ми помага во контролирање... Пример, не посегнувам кон нездрава храна зашто ќе ми е срам да напишам тука што имам јадено... инаку и јас го пијам благо кафето,користам нерафиниран шеќер-лајт мусковадо...и немам намера да пијам горко
Мене денот ми почна со вода со цеден лимон и смуди (банана, мандарини, јаболко, аронија, магдонос и ѓумбир) ... Вежбав малку кардио да се расонам и еве сега стомачни ќе правам За ручек планирам стек со салата и супа. Вечера: пола од ручекот само без супата Ќе вртам вечер на орбитрек
Toa e и поентата, кога пишуваме, се мотивираме едни со други и се контролираме полесно. И јас го приметив истото кај мене...почнав после Божиќ да припазувам на исхрана, ама оваа недела немам каснато ништо благо а и немам потреба, се немам напиено сок, немам изедено ни една кришка леб а немав ни кризи што е најдобро. Највеќе ме радува што немам апетит како порано, веројатно ми се стеснил желудникот
Nedela 7/90 P: kafe Rriz i kopan V: salata (cveklo) Ponedelnik 8/90 P: smudi (jabolko,banana,jagotki) R: grav so edno parce leb V: kompir salata Orbitrek 30 min sekoj den i od deneska ke pocnam so stomacni.
Јас си пуштам или некоја серија или емисија и сл... и додека си вртам и ја гледам не осеќам дека поминало времето
Пробај. И мене ми беше мноогу досадно и немаше шанси да издржам повеќе од 10-15 минути, но откако почнав вака со ТВ многу е полесно, пола саат - саат како ништо
супер! но сакам да ти кажам нешто... месото во комбнација со компири или ориз или грав, избегнувај. Така најповеќе отежнуваш на организмот, т.е повеќе дебелее или едно или друго јади. примр помфритот е добро да се јаде за време на ручек, а за вечера јади го стекот поздрав
Нов почеток денес. Поручек смоки и баланс +, ручек супа и ориз со едно копанче без леб и за вечера планирам супа или некоја салата. Од страна на вежби 40 мин кардио. Некоја идеја што да јадам во школо, прва смена сум?
Јас го имав пред 7 год и го продадов, на почетокот вежбав а после тоа не... ама те мотивирав сега , но планирам да си одам негде на фитнес па така да си вежбам инаку дома ништо со децата околу мене
Јас би јадела некое овошје или ѓеврече со јогурт... Може да грицкаш бадеми, соја, семки од тиква, од сончоглед и сл.
Само да ве поздравам женски. И да се пофалам, мене супер ми оди со предизвиков. Денес си спуштив и една апликација на мобилен и си почнав со кардио тренинг, си имам и друштво за вежбање, двајцава поголеми и тие скокаат заедно со мене Ај здравје во мај ќе пишам за резултат, може и слика ќе ставам
одамна немам пишувано на форумов но ве пратам Ви се придружувм и не заостанувам веќе 13 дена сум на некој мој режим и планирам така до 1 мај (значи таман ми се поклопува темата) не знам како стигнав до 64 кг, мало неВнимаНие и оп летна вагата. Целта ми е да ослабнам 8 кг. веке 2 недели ја ограничувам исхраната на 1000 калории, (најмногу 1200) и не ми е проблем бидејки не работам физичка работа. 1 кг симнав останаа уштр 7 ме измотивиравте сега да почнам и јас да вежбам кардио малце и планирам деНес да почнам, за почеток 15 минути за прв ден дОста е . моето мени денес д-геврек и јогурт у-велнес колаче и кафе р-туна и едно парче леб в-марула салата