Јас прочитав негде,но не се сеќавам кај беше точно, многу дека помагало да пиеш пример прв ден 1л. вода со 2 цедени лимони, втор ден со 3 лимони.... и така до 7ми ден... па одново 2 лимони, 3 лимони... во рок од еден месец.... имало многу ефекти... се мислам и јас да пробам
Храни се здраво и продолжи да вежбаш и ќе се среди само од себе. Не постои такво нешто како ослабување само еден дел од телото.
Мене ми е денес овошен ден многу ми се јаде некако, а и секое мускулче ме боли... Ајде мотивирајте ме малку, тешко ми е цел ден на овошје
Ајдеее ќе ја биде ли работава девојки?? Јас како што кажав, ќе ви се "пикнам" во темава да ве мотивирам И да знаете се ослабнува,се постигнува резултат само ако сте упорни!
Ovie 2-3 dena me nemase ama vnimavav sto jadam i stomacni pocnav 11/90 Pojadok : kafe + 1 kifla Rucek : Musaka + zelka salata Vecera: domasna supa Vecer sum od 7h na rabota pa do utre sabajle sigurno ke jadam uste nekoe ovosje. Vezbi orbitrek 30min i stomacni 10 min.
Па кај има поубаво од тоа да си цел ден на овошје ,ти се чисти телото од отровите се ти е здраво и природно ништо вештачко
П: 1 банана и 1 портокал Р: Неколку сарми и 2 кришки леб (премногу знам, но појадокот искрено ми беше малку па имав поголема потреба од храна,од утре друго мени за појадок) В: Пудинг и 1 портокал Дневна активност - 1 саат тренинг одбојка
Би ти препорачала пилатес јас со пилатес скоро и го изгубив целулитот. 1година непрекинато посетувам часови. Исто така пред 3месеци плус додадов и теретана, но и само со пилатес сум презадоволна за моите нозе. Премногу се стегнати и со мин. целулит .
11/90 Д. Смути (стандардно - банана,портокал,овесни снегулки,чиа и ленено семе со нискомаслен јогурт) Р. Динстан ориз (250 гр) плус салата од морков В. Супа (можеби покасно ќе јадам уште нешто ситно,се надевам нема ) Вежбањето го планирав и планирав и ќе го одложувам изгледа за подолго... закачив некоја бактерија на грлото и ќе сум на антибиотици извесен период и нема шанса да вежбам додека не се оправам
Добронамерен совет - подобро земи некоја здрава ужина доколку чувствуваш глад до ручекот, на тој начин нема да се прејадуваш, ниту да се изгладнуваш...
Овие неколку дена имав проблем со интернетот и не можев да пишам. Денес денот започнат со топла лиомонова вода, поручек јаболко и bake rolls, ручек спанаќ со 2 парчина интегрален леб и вечера еден портокал.
Јас после 10 дена прв пат денес и леб и тестенини и се .... тоа е коа ќе отидеш кај баба на гости П: Смути Р: Супа и макарони со кечап и сирење В: Супа, пржени пиперки со јајце, сирење, две парченца свинско месо и кришка леб
Day 11 Доручек: Овошна салата (киви, цитрон, ананас, мандарина, портокал, јаболко) Ужина:овошен јогурт Ручек: печен компир со кришка леб Ужина: 2 мандарини Вечера: салата (Зелка со пченка) Вежби: Со оглед на тоа дека денес добив, едвај изодев 3км од факултет до дома (друго вежби не доаѓаат во предвид за денес) Дневна доза мотивација:
Хехе вечерата машала! Но секој треба да си дозволи ваков ден,мора и некогаш да уживаме во храната... Еве јас денес планирам една лисната кифла од силбо,ја мислам со денови...додека да стасам до пекарата-се надевам ќе се предомислам
Добро утро девојки! Петооооккк Денес малце повеќе храна до вечера, пошо касно ќе си дојдам дома: чаша вода со лимон+ кефир со ленено семе д: овесна каша со вода и банана У: цитрон р: варено јајце+ кефир в: остаток од вчера- пилешки стек со спанаќ и марула салата и вежбањево увек го заборавам да го пишам секој ден ми е 30 мин кардио + 10 мин стомак/ раце Уште малце вака ќе повежбам, па здравје март планирам инсенити да си почнам, all over again Поздрав до сите, имајте најубав викенд