П: Овес и јогурт Р: Варен ориз, морков, пченка, грашок, туна, кисели краставички, маслинки, лути пиперчиња...зачинето со кумин После вежбање маалу протеинска храна: Едно варено јајце па тавле гравче со зелена салата
Денес поручек празна кифлаи портокал, ручек компир манџа со 1ипол парче леб и подоцна бев на гости и каснав една ппалачинка. Од страна на вежби не правев некои посебно, ама убаво се испотив во играорна.
Денешниов ден катастрофа,ај што се успав,заглавив во спремање и си го заборавив ручекот дома, па на работа морав да јадам глупости...капак на се и вечерава ужас... Д. Смути Р. Затворена пица,чашка баланс јогурт У. Два моркови В. Две и пол кришки интегрален леб со кашкавал и маслинки,чаша пиво
добре ве најдов да се пријавам и јас веке недела време на режим -2,5 кг кога ке ја завршам втората недела ке се мерам инаку 167/79 моментална 76,8
Day 18 Доручек: Домати и зденки Ужина: Сончоглед Ручек: Зелје и 2 кришки леб Вечера: Парче торта околу 6 часот (бев на роденден кај братучед ми) Вежби: 50 jump rope + 10 cardio Дневна доза мотивација:
Денес денот го почнав со банана, а вода со лимон не се напив. И се осетив гладничка, шетајќи со ќеркичката купив едно малечко dark chocolate . Се надевам никогаш повеќе
@frosyGrc a колку кила имаш за симнување? Инаку денес лен со кефир на гладно, па овесна каша со пола банана за појадок, па уше малце ужинче јаболка...ќе вежбам после работа кардио фул тренинг саат време, па оривче со салата за ручек мислам дека имам само ај бар еден ден нека е сонце од викендов, да можеме на Водно да се качиме
п- чаша млака вода со цеден пола лимон банана,портокал,суви кајсии р-компир салата млад кромид и лимон цеден в-или салата или ништо за цело ова време од некои десетина дена без благо сок и леб за симнување се 7-9 кг
Denes se merev za ovie 2 nedeli sum simnala 1kg sto spored mmene e malku no sto e tuka e, kako sto kaza feminkata na prethodnoto moe mislenje ne sekogas kg se pokazatel. Vaka se cuvstvuvam polesno osobeno vo polovinata. Vecerva imav rodenden doma pa se potrudiv da kasnam samo od mesoto ne jadev kiflicki kompiri ruska salata i drugo no na tortata ne mozev da i odoleam pa kasnav edno potenko parcence
Day 19 Доручек: Банана Ручек: Една мала чинија шпагети со кечап и сусам Ужина: 2 реда чоколадо Вечера: Салата (марула со мало кромитче) Вежби: Пешачење 2 км и 50 скока со јаже Дневна доза мотивација: Типов http://www.buzzfeed.com/sallytamarkin/adonis-hill?bffbmain&utm_term=.rygB6pNA#.xnKe5BwX
19/90 Д. Смути (банана,портокал,овесни снегулки,чиа и ленено семе+јогурт) Р. Туна и салата од зелка В. Компир варен и вечерта каснав кикирики со чаша пиво...ама пешачев 6 км па не го сметам за зло
19/90 П:1 банана Р:печен спанаќ со оривче и 2 јајца печени врз спанаќот + зелено кафе В:пржена пастрмка со варен компир и салата +брзо одење 6km
Вчера: Д: две варени јајца и чаша јогурт Р: аргета две кришки В: чаша јогурт Денес: Д: Интегрална кифла и баланс јогурт Р:Мусака и зелка салата Ужина: јаболко
Se merev denes simnati 2kg.Uste 3 mi ostanaa.Obemot vo polovina namalen,no za kolku neznam,ne merev tamu pred da pocnam so dietata,no se poznava na kosulata,pomalku mese ima Pojadok jabolko i ness Rucek lazanji Vecera supa Vezbi vecer koga ke si dojdam od rabota kaj 18h. Orbitrek 30 min i stomacni 5-10min. Uzina sutlijash (nekolku lazicki).
Вчера катастрофа над катастрофите: П: Домашна баничка од баба со јогурт Р: Гравче и плескавица (пратено од баба) В: Две кришки мачкани од зимницата на баба ...добро е што еднаш неделно у просек идам кај моите! Денес: П: Банана и портокал Р: Варен стек со кари и варен компир + кисели краставички Прееска каснав Виталија бар, сега едно варено јајце и ќе каснам зелка салата @Rose-tulip имам 53 кила, целта ми е 50-51...ваљда зошто реално немам многу вишок затоа и потешко се симнува п.с дајте идеја утре за ручек...од 2 сум на работа нешто брзо за готвење
Денешно мени: Д. Смути (портокал,банана,овесни снегулки,ленено и чиа семе,јогурт) Р. Лосос на скара со прилог прокељ+салата од зелка и морков В. 3-4 суви колачиња/ванилици Чаша пиво...
Ориз со зеленчук во тавче испечени... зеленчукот го купувам како готова смрзната мешавина - побрзо и поедноставно нема
Day 20 Доручек: Салата (домати,кромитче и ленено семе) + кришка леб Ужина: Банана Ручек: "овчарска" салата (сирење, кашкавал,домати,краставици) Ужина: Мандарина Вечера: Чоколаден ликер + многу зелен чај + 2л вода + 1л раствор од ленено семе Вежби: 2.5км пешачење и 15 минути кардио Дневна доза мотивација: Резултати: -2,3 кг