Denes se cuvstvuvam mnogu tazno i razocarano opsednata sum so vagata znam no sto da pravam od sabajle povtorno se merev i kilogramot od vcera si go imav povtorno mnogu se nerviram za celovo vreme samo 1kg e premalku duri nisto sto mi sovetuvate vie? Sakam Da smenam nesto ... ???
Денешен ден: Д - Проја со сирење Р - Банана+киви В - Супа (мислев на тоа ќе останам но изедов + сендвиче со интегрален леб,кашкавал и парче печеница... ) Цел ден турбо натака/навака и бев многу гладна
@kaatty same here...мери се со метро и јас неам намалено кг ама имам намалено во цм. Денешно мени: П: Банана Р1: Ѓувеч и кисели краставички Р2: Грашок со цепкано пилешко В: Супа и мимоза салата
Мој став околу килограмите... Последен пат се имам мерено околу нова година... Не планирам да се опседнувам со колку кг имам изгубено,го чувствувам тоа по фармерките,малку полабави ми се.... Следна цел е да влезам во едни кои ми беа точни пред две години... Е тогаш ќе се наградам со еден убав шопинг... И така се мотивирам Крајна цел ми е -8 кг до август... Со тоа што преодниов период од еден месец го туркам лабилно,но од март почнувам со интензивно вежбање
Хаха еве некој научно образложил колку треба да се ослабне http://www.crnobelo.com/hrana/dieti/38341-zoshto-e-dovolno-da-izgubite-samo-5-od-telesnata-tezhina
Денес ја окупирав темава Д.Смути (портокал,банана,овесни снегулки,чиа и ленено семе+вода) Р. Туна со салата од зелка В. Боранија И чаша бело вино
Моето мени за денес: Д: аронија и зелен чај Р: 'ржани макарони со домашен кечап В: салата марула и цвекло Спуштив некоја андроид апликација „Six pack abs“ па го извежбав наведеното за првиот ден +орбитрек 15тина минути мотивација:
Денов помина со обврски и трчење по цел ден сега се свестувам дека ептен малце јадев п-скокнав кафе пиев р- марула салата со туна пола за ручек пола за вечера
Здраво девојки вчерашниот ден помина добро почнав со 1 банана ,лимон со вода, 1 јаболко и две урми кај 12 часот тост(само со кашкавал и кечап) , јогурт и маслинки ручек кај 5 и пол ориз и малку лебче, кисели краставички вечера марулка , краставица и зелка + 1 кафе со 1 лажичка шеќер вода мин. 1.5 (можи и повеќе) вежби: малку кардио, го имам и тркалото па и со него (мнг е ефикасно) Денес е исто освен ручекот ќе биде макарони со тиквичка