Сум вежбала кардио и без фолија, верувај ми не се поти толку многу Ама секако подобро е да вежбаме отколку да седиме и да чекаме да се случи чудо
Можно е не знам, јас немав проблем со неа, затоа и пишав погоре. Секој е со различно искуство. Сепак здравје пред се
Ako nekoj saka da pocni so dieta i da spodeli sto jade vo tekot na denot neka pisi na temava Jas pocnav vo ponedelnikot, ne mng strogo..zosto vo vtonikot jadov palacinki so eurokrem . kako i da e vcera ne jadov blago voopsto iako mm donese doma dve cokolada , go izdrzhav predizvikot .. Vcera: Pojadok: Smuti: banana, jabolko, krusa, aronija , borovnica, morkov, spanak i orev Dve pica lepcinja (jas bez leb ne mozam taka da pak si pocnav so toa namaluvanje na lebot) Rucek: Spanak so oriz i nekoja kriska leb Vecera: Malce od spanakot sto ostana bez leb Salata: zelka i morkov Caj So nekoja biskvita ova ne bas dobro ama sepak pocetok e i nejkam mng stroga da bidam Vo tekot na denot po nekoe orevce koga ke pomislev na jadenje...kafe i voda isto taka Se nadevam ke ima nekoj da me poddrzi da ne bidam sama vo mojata borba so kg zasto gi imam mng All the best