Точно е ова напишаново ама јас сум таква тиква што ако не се придржувам стрикно на некоја диета неможам без грицки и благо, една чоколада јадам во ден без проблем
Јас колку сакам да имам подебели бутови ама ништо.. Иначе он топик, примате некој покасно да се приклучи? Последен пат кога се мерев имав 50кг, ама немам вага дома и неможам да се измерам. Иначе несакам да слабеам многу, стомачето малце само А висина ми е 165/6 ќе пишам и тоа точно
Сакаш да ти дадам малце мевце? Хуху шала на страна зимава се улежав накачив на целулит а и стомаче прв пат во живот иам не ја бива веќе вака. Јас колку и да сакам бутовите нема мн да де смалат зошто ми е таква кинструкцијата. Не барам многу, целта ми е да се вратам во оваа состојба од пролетта...и стомачни ѕиркаа по малце п.с што е најчудно ни кило неам качено, изгледа сум врзала вода...
Добро утро девојки,уште денес јадеме се што ни текне,од утре сме на режим Еве го мојот план за оваа недела (посакајте ми среќа да бидам истрајна ) Инаку е мала модификација од 20дневната диета,без телешко и пилешкото и туната по два дена,би ми станале гадни ако ги јадам три дена по ред. 1ден-Ориз+јогурт 2ден-Компир+јогурт 3ден-Пилешко 4ден-Пилешко 5ден-Туна 6ден-Туна 7ден-зрнест зеленчук (грав,грашок) Ќе имам по два оброци на ден со размак меѓу нив од нешто повеќе од 6 часа (2ра смена сум и ќе јадам пред школо и кога ќе се вратам дома). Секое сабајле ќе пијам 750мл вода со еден лимон,а во текот на денот ќе гледам да имам испиено 2л вода. Ќе ги почнам 30дневните предизвици за стомачни,чучњеви и plank (ова планирам навечер) Ако може да ми некои идеи за кардио вежби за по дома (за насабајле) Почнувам со 65кг,82цм стомак,101цм задник,58цм бут. Во теков на денот напишете го сите вашиот план и со која тежина и пропорции започнувате @kim.k секако дека примаме Со среќа нека ни е на сите
Ај да го споделам мојот појадок. И рецепт за здрави палачинки Две банани одат со едно јајце во блендер за да се направи смеса...по желба додавате што сакате ...цимет н пример. Јас денес додадов суво грозје и малку овесни снегулки. Додека ги печев морав да каснам и еден портокал
zenskii ja mislam nema potreba od dietii zosto se vrakaat kilataa ...najubavo e vezbanje i zdrava hrana odnosno pomalku blago pomalku leb fast food chips i sl
ја имаш некогаш држено диетава ? Ми изгледа примамливо и би сакала и јас да ја држам , мегутоа сите што сакаат да го држат 90 дневниот предизвик , тие што не можат да држат диети нека имаат режим без леб ,без благо , без алкохол и без вештачки сокови и вежбање на кардио вежби !
Висина 1.70 / тежина - премногу (не сакам да се мерам) Како и да е, јас од денес почнав "трчање" 3км ,од храна сабајле доручкував печен компир и пиперки од утре се префрлам на салата за доручек, многу маслинки, намален внес на благо и броење на калории. Од апликации ви ја препорачувам да си ги симнете - pacer - за броење на чекори и км - water my body - за колку литри течности внесувате - calorie counter - пресметува отприлика колку ви се калорични оброците - zombies run - одлична апликација, мора да трчате за да побегнете од "зомбија" и за да ја исполните мисијата + препорака за insanity - неверојатна програма за слабеење, за 60 дена ослабев 10 кг (еднаш многу одамна) Stay strong
Ви се придружувам и јас ако ме примате секако Вежбам редовно веќе една недела наутро бидејќи сум 2ра смена, гледам да пазам на исхраната ручекот ми е пред да одам на училиште а кога доаѓам навечер јадам салата, ќе се дружиме од утре
Се приклучувам и јас! Ќе ја земам како пример диетата на Ирена најлесна ми изгледа и најздрава ем малку благичко ем малку лебче ем слаб исто така јас вежбам 5 пати неделно и ќе си продолжам така. 165 цм - 70 кг, Г-100цм С-83цм К-101 цм. Среќно на сите!
Ја се уште се мислам дали УН дали диетата на Ирена да ја држам. Бев решена за УН ама некако се мислам.
мислам дека подобра е на Ирена, бидејќи од УН многу имунитетот се намалува (а и овошниот ден е тежок за издржување), бараем кај мене плус кај Диетата на Ирена имаш повеќе избор на храна сепак која и да ја одбереш ќе има резултати. СРЕЌНО! <3
И јас решив за диетата на ирена зошто без благо неможам.Си направив и список со намирници кои ке ги јадам и само ке си ги комбинирам.Ајде со среќа на сите и многу успех.
девојки јас конечно се решив за диетава Ун , таман 3 месеци и плус секој ден кардио .Не заборавајтеее утре е први и понеделник и почнувамееее со предизвиков и очекувам многу бодрења и подршка на темава ! гуд лак евриван
И јас од утре се мислам за ун да ја почнам,некако почнав да се мотивирам што читам дека некои почнаа да слабеат
Девојки, јас оваа недела немам услов за УН за жал, ќе бидам со гости, но сигурно ќе се хранам поздраво и ќе вежбам секој ден ! Ќе пишам секој ден за исхраната и вежбањето Среќно на сите, па да успееме !