Лелеее сакам некој помистериозен аватар може да биде и црно-бел, и јас не знам што сакам, ама во секој случај да биде специфичен, Денсинг фала на помошта ама мене не ме бидува изгледа.
Тука ќе и одговорам на Бројче,за тоа што го пиша во темата Сдк,да не ја полниме темата со оффтопици. Бројче јас сега овој аватар го имам,па се надевам дека и друг го нема истиов аватар што го имам моментално ако го има,пак ќе менувам Лукс исто и јас барам аватари на девојки со црна коса, бидејки јас сум црна, за да ставам некој,па еве овој го најдов,а инаку во темава повеќе има плави девојки.
Се согласувам и јас со тоа, изгледа црните помалку ги има. И јас сум природно светло црна и глупаво ми е да ставам од некоја плавуша и затоа има аватари со такви девојки кои ми се допаѓаат, ама косата ме зезнува. Или пак ете во претходните аватари има убави слики со црни девојки ама мора цигара или алкохол да ја зафркнат сликата, јас не сум нивен љубител, сакам аватарот на некој начин да ме отсликува, затоа и ми е тешко да одлучам од овие, значи само јас можам да си најдам. Се расприкажав ама не сум офф тематата е аватари. Штом најдам ќе постирам и овде некои.