Еве некои би требало да има за сите вксуови: Горде гледај каква е една од твоите слики е трансформирана
Видов Лукс,интересна е сликата,а можно е и оваа што ја постира сега да ја ставам како аватар,незнам,ама ја имам втората верзија на сликата во компјутеров :geek: а таа другата,мислам истата,првата слика којзнае кај ми е,уште неможам да ја најдам како и да е,пак ја имам сликата
за Mistery ______________________________________________________________________________________________
Моја грешка Па незнаев дека е машко Море жени што молчите, што не кажете дека е машко, да се бламирам тука Ај сега да ја поправам грешката
Е така !!! првиот закон е....одма го ставам....thankssss Boa !!! you x.Daisy.x Супер се, исто така првиот ми се свиѓаше..... TheKiketoo - третиот ми е најдобар....така да ќе ѓи употребам сите во следните неколку недели thanks !!!
Mistery ти одговара аватарот мистериозен е не ти се гледа лицето баш убаво Да не бидам офф Таква е цела оваа слика, не се 2 .
Боависта - па не згреши многу, само полот....луѓе милиони даваат за промена на пол а јас free си го добив од тебе Lux - yup, одговара....јас овака мистериозен човек - топ п.с. - а оваа за мене беше наменета? па си личиме со дечково
Ангелче фала за аватарот сликата ја резервирам и таа сликата Лукс што ја постира ќе ја резервирам ќе ги префрлам на компјутер сите ќе ги резервирам и нонстоп ќе менувам аватари