дами зашо не ставате ваши слики за аватари, д ане се криете од дечковците ако ве дознаат дека сте на ваков форум
^ А ти кутриот немаш од кого да се криеш ,бидејќи немаш ни девојка ни дечко па си стави слика? Смени си ја ,да не те препознаат од некој друг форум кај што си тролал. Ова не е фејсбук за да имаме наши слики на профил , ова е форум незнам што подразбираш под поимот форум . Don't be a di*k ! Не тупи
И што ако дознаат? Мене кој сака може да ме види како изгледам, каде учам, каде живеам. Не се кријам. Јас ја гледам фемина како пријателка на која можам да и се доверам, и не се замарам дали не само дечко ми, туку било кој мој познаник ме чита тука. Второ, конкретно дечко ми, ми го дозна корисничкото име. Може да прочита што сака, не ми смета ни малку. Трето, има феминки кои имаат ставено слика од нив, останатите се чувствуваме поубаво на овој начин, плус претставува криење на правиот идентитет. Тоа е поентата, не? Иако јас го прекршувам ова непишано правило, личен си е изборот.
За да не можеш ти да се палиш на нас. Се извинувам за оф топик и за речникот. Исто така би упатила еден апел до администраторите да го банираат овај член.