Nivea pearl beauty Го користам две години наназад и се молам да не го снема никогаш. Кожата е сува, мирисна, преубава. Лесен и не остава бели траги. Рексоната ми е вода, а Лејди спид стик го расипаа одамна. Пробав Адидас, убаво мирисаат, но се потиш подеднакво како и без него, а на Фа не сум им нешто наклонета. Само Нивеа и само овој.
овој се покажа многу добар трае по цел ден и убаво мириса уствари сите од дове ми се прекрасни и од нивеа не се лоши го имам и дабл ефект ама овој првиот ми е потраен еве го
Рексона,Нивеа,Фа ,исто ми се квалитетни ,користам што ќе стигнам од овие три. Закон се! Користам стикови ,посуво ми е , не можам со дезодоранси или рол-они ,ми се чини дека лепам.
Јас ич не с е потам,сите ми се чудат И да не ставам антипеспирант нема да се испотам...ама сепак ставам барем еднаш дневно ,најчесто рексона малите стикчиња,или од авон различни стикчиња имам
Се потам пропорционално со жешкото надвор! Кога повеќе, кога помалку-па тоа е многу нормално нели?! Иначе користам истотака редовно и антиперспирант. До скоро користев спреј, а сега почнав стик пошто секоја недела јас купував антиперспирант-а вака стикчето трае повеќе! Како и да е, секогаш антиперспирантот мора да биде Nivea Dry Comfort! Најубаво ми мириса (понекогаш го осеќам повеќе од парфемот) и многу трае!
Nivea bilo da e dezodorans stik ili rolon jas najmnogu rolon si koristam i mnogu sum zadovolna zosto ako se ispotis ne mirisa potta tuku mirisa NIVEA ne sum zadovolna od B.U dezodoransot [mod-kirilica:2yv0fgjd][/mod-kirilica:2yv0fgjd]
Јас сабајле кога ќе станам ставам стик ама не многу и после дезодоранс си носам,зошто од стикот се прави бело па не сакам така.(ова за на плажа зборам)
Немам проблеми со потењето, ни еден дезедоранс до сега за мене се нема покажано лошо. Инаку во последно време го земам Дав зелениот со краставицаи зелен чај.
Јас фала Богу немам некој проблем со потењето, ама сепак си користам антиперспиранти, и сум ги пробала скоро сите. Ама најефикасни ми се дефинитивно тие на Nivea, незаменливи ми се и преубаво мирисаат.
Јас имам многу проблеми со потење и почнав да користам машки стикови (демек посилни) и можда затоа сега сум отпорна на женските xD Моментално користам Nivea invisible for black and white, чисто за да не се познава на облека, и за да не мирисам на пензионер во вторник и петок , a потењето не можам да го намалам со ништо
А со рексона машки си пробала?Ама стик не ролон или спреј.А мене лично нивеа не ми спречуваат потење ни машки ни женски
За мене најпогоден ми е Нивеа стик,сум ги пробала сите од Нивеа. Од Рексоната ми се иритира кожата вероватно бидејќи е појак,а го имам пробано и Дав добар е. Немам многу проблем со потење па Нивеа ми е супер варијанта и засега не го менувам.
Рексона и за мажи и за жени имам користено, и стик и ролон.. сега сум на ролон, ама џабе, само за спречување миризба го користам.