Задоволна сум од Нивеа, Адидас и Рексона така да тие ги имам најчесто користено. Моментално го имам Адидасот и добар ми е
јас исто се потам мнооогу ....пробав од нивеа-енерџи па рексона па нивеа перл енд бјути па стикови па инвисибле блацк енд вајт(блацк енд вајт ме потеа највеќе ) и све и преку онакво ми дојде па земав луѓе со Нивеа -драј комфорт и незнам дали е до моиве мишчиња ама стварно не се потам толку мноогу ...уживам во мирисот и подолго време трае ...нема да го сменам никогаш ми се чини .... побајте па пишете
Денес си го купив овој антиперспирант на рексона па се надевам на позитивен резултат , ми се допадна мирисот многу
Сум користела разни антиперспиранти но ми се чини дека како што е стикот на адидас со сината капачка не сум користела до сега.Навистина го спречува потењето под пазувите а и многу убаво мириса и мирисот трае преку целиот ден.
Јас нон-стоп ги менувам дезодорансите... Првин имав Nivea после Fa, C-thru, Playboy, и многу многууу други!
И сум задоволна, многу убаво мириса а имам и од Fa, и Playboy. Но Garnier се незаменливи Исто така и Rexona не се лоши
Во моментов користам Рексона спреј , а преку зима користам Рексона стик и сум презадоволна.....пробав и нивеа инвизибл стик и пишуваше дека демек заштитува 48 часа, но едвај заштитуваше 8
рексоната стикот ми е дефинитивно незаменлив иако знам понекогаш да ставам и спреј антиперспирант ама тие ми се страшни донекаде ако подолго време шприцаш на кожата и да ја изгориш површински можеш ( другарка ми уште си шета со лузна ) инаку спрејовите не ми се ништо посебно ама ми се допаѓа мирисот на овој
Порано користев рексона стик, но неколку пати купив фа и сум многу задоволна. Од дезодоранси користам оние кои траат, а не само до врата и исчезнуваат. Моментално имам би ју тренди и многу ми е убав.
Го зедов пред 3 дена и одличен е .Така да ви го препорачувам Обично Нивеа не практикувам многу ,најефикасен ми е дове ,ама кога појдов да си купам и кога видов колку го качиле 205ден.дури ,го зедов овој,некој нов е ,беше 167 ден.