Исклучиво Рексона од алое вера и ништо друго, незаменлива е и не знам што ќе се прави ако не ја произбедуваат повеќе Деновиве купив и кристален камен од РСИ па ќе ви кажам искуство неделава...
Јас мислам дека е убаво да се менуваат,чисто колку за промена на кожата,да не се здосади од исти состојки...Користам Garnier invisi mineral или адидас розев.Задоволна сум и од двата.
По подолго користење на еден ист антиперспирант, некако имам впечаток дека како да ми се презаситува од него мојата ценета пазува и како да се презаситувам од мирисот, колку и да ми се допаѓа,подоцна ми станува неубав.Единствено овој антиперспирант би можела да го користам до бесвест: Но поради тоа што сите ми оставаат бели трагови на гардеробата, почнав да го користам
Не користам антиперспиранти. Кај мене делуваат како периспиранти а не како антиперспиранти Стварно сум пробала 3/4 пати и мн ме тераат да се потам а и не се мн ефикасни, за 5/6 часа почне да се осека некоја миризба Користам рол-они или гел-стик од Five i Fa
Најчесто користам Рексона или Нивеа, арно ама не знам кој ѓавол ме натера да ги пробам антипреспирантите на Би Ју. Бело оставаат колку сакаш Така да не ги препорачувам.
сите оставаат бело...без дилема...нивеа се најкатастрофа,фа исто така за никаде...јас моментално користам garnier minerals 48h active и задоволна сум иако и он остава бели траги ама барем заститува од прекумерно потенје
Lady speed stick од Aloe го користам веќе подолго време и баш ми помага, а сум пробала секакви конеч да најдам некој што ми одговара
Користам стикчиња од Рексона, за мене е незаменлива. Денот не можам да си го замислам без неа, иначе сум пробала и од други фирми, но некако не ми се бендисваат и повеќе не експериментирам, онли Рексона
Дефинитивно најдобар досега. Го користам стикот. Чудо е колку долго се задржува. Го ставам наутро, вечер пред да се туширам уште мириса. Сега, нормално, не сум скроз сува под мишки, како и да бидеш кога надвор е плус 40. Ама дека помага, помага и тоа како. Нема жолто на белите маици и бело на црните. Загарантирано и испробано.
Ова го имам и задоволително е. ОВа од Нивеа ми ствара некаква алергија. Преосетлива кожа имам, одвај погодувам антиперспирант.
користев dove ама сменав сега го користам овај ии задоволна сум многу е издрзен и убаво мириса http://www.google.com/imgres?q=she+roll ... 29,r:7,s:0
Конечно ја сменив Нивеа, во последно време ич убаво не ми мирисаше,или јас сум се презаситила од мирисот,којзнае.Си купив Dove,ептен ми мириса на убаво и чисто.