Aнтиперспиранти ги имам користено од Нивеа и рексона и двата ми се добри најчесто ги користам дезодорантите ,многу ретко ролони или гел
Неколку години наназад го користам стикот Алое, од Forever living products, и сум презадоволна, има нежен мирис на кремче и трае подолго време,заборавам кога сум купила
http://mdb7.medien-haus.de/hmp/images/250x250/9197.jpg Го користел некој овој на Ла лигне од Кам маркетите?
Да јас го имам користено, не е антиперспирант што значи не е за под пазуви, тоа е део спреј, убаво мириса на свежо и се задржува мирисиот но не 24 часа како пишува. Убав е.
Девојките рол-оните држат ли и дали оставаат флеки? Користам стик али ми ги флека маиците ми се смачи да ги трљам на рака пред секое перење да се извадат флеките, а спреј некако не ми држи и одма ми се троши.
Веке 7 години користам исклучиво само рексона за под пазувите. А баш пред некое време прочитав дека антиперспирантите содржат некоја состојка ама заборавив како се викаше и е многу штетна (ама не ја има во сите) и дека треба во составот да се чита дали ја содржат и знам дека сигурно проверив ја пишуваше на рексоната,амаа никако неможам да престанам да ја користам најефикасна е! Доколку знаете нешто помалку штетно а ефикасно , пишете, јас досега немам најдено замена
ролоните не оставаат флеки баш тоа е причината што почнав да користам ролон наместо стик, бидејќи секогаш кога ќе ставев стик и потоа ќе облечев маица ми ја замачкуваше па после тешко ја чистев.
Ги користев овие: И сум многу задоволна од нив.Имаат прекрасен мирис. Сега го користам овој: И сум позитивно изненадена.Има прекрасен мирис,не остава бели траги и долго трае.
После користење на антиперспирант ме боли делот накај градата. Избегнувам, затоашто ги затнува порите и со тоа влијае штетно на жлездите.
Imam koristeno recisi od site marki,no definitivno najdobro zastituva Lady speed stick gelot.I za razlika od rexonata ne ostava tragi na oblekata.Pretpocitam gelovi i stikovi otkolku sprej,poekonomicno mi e