Користев Лејди спид стик, па Нивеа дезодоранс, ама изгледа ептен одблиску си прскав па ми се направија флеки, нешто како да сум ја изгорела кожата. Па дури ми се смири кожата по препорака користев Лидера крем, па пак Спид стик и сега користам Гарние стик плав и ептен ми се погоди.
Прво користев рексона тоа малото стикче и добро беше, после почнав Рексона дезодоранс и ја користев некаде можда 2 години, па пробав и Нивеа и Фа, Адидас ми донесоа за роденден и него така спортски пред вежбање си го прскам ама еве сега ќе ми се дотроши , сите се добри ама Рексона дезодорансот ми е фејворит најдобро ме заштитува и нормално се прска 12 цм одалечено од пазувите за да не ти направи бели точки. Лидерата едно време ја користеше еден мој познат и заштитува ама остава бели флеки ако ставиш повеќе.
што е подобро стикче или дезодоранс?? :? од кое се познаваат помалку флеки мислам кое ,,држи по суво,,
посебно оние како сапунчиња оние што се како течни не ми се лоши помалку потам од ними,зато прво ставам и чекам да се исуши,ама кој има време да чека и секогаш некоја блуза го јаде
мене ми рекоа дека сода бибарбона помагало за прекумерно потење значи ќе си ги навлажниш пазувите и ќе натапкаш сода бибарбона
Ме нервираа стиковите кога ми оставаа бело на блузите, ама штом почнав да користам стикови на Гарние, нема веќе бело така, не е проблем перењето... а инаку, најдобри ми се стикови за користење, сум пробала рол они, дезодоранси, Лидера крем и се... сепак, стик си е стик. Ама кога сум дома, не ставам никогаш, немам потреба - ако потам многу - детска пудра ми врши работа. Гледав на телевизија, оние што страдаат од прекумерно потење се лечат привремено со ставање ботокс под пазувите (трае 6-7 месеци) - воопшто не потат додека влијае ботоксот - страшно! Којзнае што им се случува во телото после тоа, особено во лимфните јазли - не сакам ни да помислам.
Аууу, страшно! Кога купував Свет на времето прочитав дека оној старион пејач Желјко Самарџич имам проблеми со потењето, па не му било пријатно на свирки да седи ко свиња испотен. И земал направил ботокс под пазувите! Ботокс?! Алоо, таму се сите најбитни жлезди, не само потните, ама он земал и све тоа испеглал
Jas koristam NIVEA double efect i sum mnogu zadovolna... trae dolgo a i po mnogu potenje mirizbata e ista...sum probala i roxona, dove, addidas no najzadovolna sum od nivea.. eve vi i sliki4ka pozz http://www.beautyheaven.com.au/product_ ... 9062f0.jpg
Koristam lady speed stick.....najdobar za mene i sto e najvazno ne ostava tragi na oblekata...Inaku probuvav se i sesto no edinstveno lady speed stick ne mi ostava tragi...
Порано Нивеа дабл ефект а сеа Гарниер минерал екшн контрол и онака добри се и двете ма да Гарниер ми е подобар
Jas koristan LadySpeed Stick i navistina ne cuvstvam neprijatna mirizba no dali znaete nekoe sredstvo koe pomaga za pomalku potenje!!!! navistina ne izgleda sexy locka pod pazuvite
Не можеш да го спречиш потењето, тоа е природно исфрлување на штетните материи (освен ако не земеш да се испеглаш под пазувите т.е. да направиш ботокс). Имам читано дека редовната хигиена е многу важна, а некогаш и исхраната има влијание. Ехее, колку пати имам видено водителки на вести или некои емисии да се жива вода под мишки, па кога тие не се секираат толку, нема ни јас
jas dolgo vreme koristev rexona sega koristam nivea prekrasni se i nivea i rexona dodeka so LadySpeed Stick imav loso iskustvo nemozev mesec dena da se oporavam od brumkite mi se napravija kako rani uste od prvoto nanesuvanje se isfrliv mnogu devojki go koristat toj stik i rolon no jas nikogas veke vo zivotot od rexona i nivea ne se otkazuvam prekrasni se pozz
Аууу, добро е што навреме престанав да го користам и се префрлив на Рексона. Којзнае што има во тој стик
sekoja koza razlicno go podnesuva no mnopgu luge go kupuvaat vikam ajde i jas da probam da smenam strasnoo nikogas vo zivotta moja ne bi go koristela rana bev pod miskite cel mesec nosev majca na kusi rakavi da nemi se gledaat brumkite ali toa e
јас користам Rexona-crystal и многу сум задоволна премногу добро мириса,и се чуствувам како да имам ставено парфем...го обожавам овој стик!