probaj nivea double efekt prekrasno mirisa sepak pak ke napomenam nivea i rexona se nezamenlivi barem za mene
Досега сум испробала повеке стикови но Rexona ми е најдобар од сите. Ептен убаво мириса и што е најважно долготраен е многу.
Од адидас колкецијата сум најзадоволна,и од гелот за туширање и од дезодорансот под пазуви.Исто и од Dove invisible dry.Никаква трага,и прекрасно мирисаа. Сега не знам што ми текна купив Гарниер минерал,од оној што штител демек 48 часа....што рече една членка,дали и два штити.
Го користам adidas action3 pro clear.Порано користев Rexona ама не бев баш задоволна па ресив да сменам,пред неколку месеци прв пат купиб adidas и сум презадоволна не остава бело ни малку,многу убаво мириса а и мирисот драе долго. Искрено ви препорачувам да го пробате
најдобри антиперспиранти се оние на нивеа и тоа оној happy time i pearl time . двата ги користам и супер се
и јас го користев лејди ама почна многу да ме лепе, па пак се навратив на дав ориџинал со плаво капаче и прекрасно мириса и трае.
Да да така некако ми беше.Ама ми помина за неколку дена,изгледа сум претерала со стикчето,многу ставив а после тоа не го измив.
Nivea Energy fresh е редовно на мојата полица како ол-тајм фејврит антиперспирант Чисто ради убивање монотонија понекогаш купувам Rexona и се прилично добри (особено зелениот со 48-часовна заштита мммм) А да, минералните на Гарние ВРСКА НЕМААТ!
Па за кого како... мене на Гарние ми се најдобри антиперспиранти што досега сум ги користела, без разлика дали е рол он, спреј или стик - нема разлика како што има кај другите производи кои исто имаат спреј, рол он и стик. Кај повеќето стикот е најдобра варијанта, после тоа спрејот, и на крај рол онот за кој секогаш мора да чекам малку да се исуши, па да се облечам. А со Гарние не ми е така, уште додека го ставам се суши и можам веднаш да се облечам. Нивеа никогаш не ми се погодиле, а сум пробала различни. Рексона ми остава бело на маичките, па не ги користам одамна. Лејди Спид Стик исто многу бело оставаат, а гелот ми ја вадеше бојата од маичките
Антипреспиранти користам само ако ја немаат состојката Aluminium Chlorohydrate. Ама како што приметив во речиси сите антипреспиранти ја има таа состојка, а имам читано дека таа состојка предизвикува рак на дојка. Само приметив дека во антипреспирантите на Amai ја нема. Инаку користам рол он од Oriflame oд лаванда, прекрасно мириса. Стикови никогаш не сум употребувала, бидејќи ми имаат кажувано дека остануваат бели траги. Поради тоа што не користам антипреспиранти, секојдневно употребувам дезодоранси од B.U.
NIVEA i GARNIER samo ti e dva i isklucivo sprej bez razlika dali e leto ili zima, a rol-on ne koristam zatoa sto dodeka da se isusi se custvuvam neprijatno
Rexona не би ја заменила за ништо, било која од стиковите, и имам доверба само во неа. Но, моментално имам од авон рол-он, па добро се покажал. Но, сепак си ставам нон стоп од него дури и за до продавница затоа што немам доверба 24 часа
И јас не би ја заменила Rexona. Презадоволна сум. Користам стик. Поубаво ми е така. Порано ми оставаше бело на маичките. Сега не ми остава бело бидејќи стикот го ставам пола саат пред да ја облечам маичката.
Мене ми кажаа дека антиперспирантите не и дозволуваат на кожата да дише, дека порите не функционираат нормално и дека не се воопшто здрави. Меѓутоа и јас користам од Nivea pearl beauty , и уште еден со портокал исто на Нивеа, пишува на него fresh. Гледам повеќе да ставам дезодоранси, што помалку антиперспиранти.
Рексоната не ја менувам за ништо моментално користам Рексона Кристал розевата, а у овие од Авон и Орифлејм ич немам доверба ќе треба на секои 5 мин. да ставам а тоа што велат дека антипресперантот ги затвара порите мислам дека нема врска