Не му верувам и не го сакам овој бренд , но овие дезодоранси ме изненадија позитивно. Вообичаено имам проблем со непријатна миризба, воспалување на жлезди и иритации , но со овие немам ништо од наведеното . Потрошив сигурно повеќе од 5-6 , омилени ми се витамин Ц и мача чај , прекрасен свеж мирис и заштита
Користам од Рексона и задоволна сум. Мирисот на повеќе од 24ч дефинитивно. Е сега, проблемот ми е што стикот ми остава бело на облеката, а него многу повеќе го сакам. И само поради таа причина го користам спрејот. Ама, ете долго време не сум ги заменила.
Ајде вака да се договориме нешто. Оваа тема си останува отворена за постирање препораки и рецензии за стандардни антиперспиранти. А бидејќи веќе имаме една за сите други кои се без алуминиум и е прилично активна, ве замолувам сите муабети околу дезодорансите и антиперспирантите без алуминиум да одат тука во неа. Линк до темата: https://forum.femina.mk/threads/Дезодоранси-и-антиперспиранти-без-алуминиум.28897/ Благодарам на разбирањето.
Го има во Тинекс, Веро, Рамстор… Во Рамстор баш видов намален е на 109 денари со клуб картичка, можно е и во другите маркети да е намален, провери.
Со години го користам Dove original стикот, последно што купив не видов дека е сменет, некако како квалитетот да е сменет, чуден мирис има на кожа. Вака изгледа со златно жолта линија Барав во веро и дм ги немаат старите, да не случајно може да се најдат на други места? Беа со плаво или бело на пакувањето, не се сеќавам, само знам не беше ова жолтото
Последно Dove земав, и стварно чуден мирис има на кожа, како да замирисав, и се вратив на нивеа, најдобар ми е ама има алиминиум.
Лелеле добро е не сум единствена. Со години го користам и последно кога купив стварно е чуден мирисот, дури и гаден некако. Плус и послабо држи некако, дур излезам од дома се губи мирисот
Ми треба препорака за добар анти-преспирант. Во последно време лошо замирисувам за многу брзо, нешто хормонски ми се случува, но додека да се средам не сакам да мирисам. До сега имам користено Dove стик, сега сменив на Rexona спреј и уште полошо ми е. Nivea добри се? Или нешто друго слично?
Ист проблем имам. Dove, Rexona , Nivea ништо не ми помогнало.. Топло ти ги препорорачувам да си ги земеш на Garnier Action Control Thermic и дезодорансот и ролонот се супер многу нежен мирис досега не ми се десило да замирисам и на најголеми жештини во лето, кога ќе ги соблечам алиштата ми мирисаат убаво. Само да знаеш остава бело на темна облека и жолти дамки на бела тоа е маана. Ќе се помачиш во перењето ама барем нема да му ја мислиш дека си се усмрдела