Препорака за машки дезодоранс или стик кој трае повеќе и не остава бело, сите маици на сопругот се упропастија инаку на dove користи.
Зависи до неговата кожа, ние можеме да ти дадеме предлог ама секоја кожа е различна и различно реагира на одредени производи. Нека проба со рексона стик, јас ги користам женските и не сум имала до сега бело на блузите. Ако не помогне тоа, нека си проба и други додека не најде тоа шо му одговара. Дове и на мене не ми одговараат. Има проблем само со бело на маици или со потење?
Бороталко маж ми го користи и до сега не му останало бело на блузите. Исто и јас го користам не ми остава бело.
Пробај со invisible зошто другиве прават бели флеки на темни маици и темни флеки на светли маици. А за заштита супер се.
Дезодорансите на Бороталко не сум ги пробала но го земав стикот бидејќи веќе култ стана колку добро држи и еве да изјавам дека мене не ми издржа нити неколку часа, се усмрдив среде зима кога беше најстудено што не ми се случило ни во најголеми жештини.. Искрено и мирисот некако не ми е пријатен, тешко мириса загушливо. Од друга страна да го пофалам Dove кокос, дури и под клима седење со часови алиштата ми мирисаат убаво кога ќе ги соблечам. Не мириса баш на кокос, повеќе како на некој ванилест мирис, мава малку како освежувач за просторија но во пријатна смисла. Генерално ова е редок случај да ми се погоди антиперспирант на Dove, ги имам пробано стиковите синиот и тој со краставица и скоро сите дезодоранси, но не ми држеле како овој.
Во право си, ич не приметив На последниот пишува само антиперспирант. Прв пат ги гледам овие кај нас, и сакам да го пробам
Ај препорачајте добар антиперспирант (не дезодоранс) со некој по така цветен или овошен мирис. Или па и без мирис нека е. На рексона све ги погаѓам некои горчливи, чудни и облеката многу чудно ми мириса после од нив.