Ibro si e sepak fudbalska prostitutka. Seedno, ne pishav tuka za toa, tuku vi pishav da se osvestite do koe deredje vi e klubot i da prekinete da gi omalovazhuvate drugite, ne vi prilega ama ich.
Povekje otkolku shto ti se razbirash od zhivot, nesrekjo Prekini vekje da me citirash, nepismen si i fudbalski i bilo kako. Nema shto da trosham vreme vo razgovor so fanovi na ekipata koja so decenii forsira gerijatriski fudbal.
Не се радвете пред време Милан нема капацитет за топ5 сезонава... Ќе паднат кај и да е после нова година ...
Кјут пак не знаеш што збориш пак плукаш по темата!!!! ај види поубаво да не беше од Џенова<<<<следен пат подобро информирај се пред да пишеш нешто тука
Лелелел абе 200 пати видов ама под толкава еуфорија го пишев постот шо дури и се збунив. Ти благодарам на исправката и да Џенова на нашиот Горан Пандев беше подобра од Милан!!
Денеска во Нион беше извршена ждрепката за плејофот од Лига Европа, Шкендија го доби Милан. Спојлер За кого ли ќе навива овој сеа
Ги обожавам Милан, два пати ги имам гледано, еднаш пред 5 год во Милано и сега пред 2 кога играа со Шкендија. Сите од кај мене со генерации за нив навиваа па кога потпораснав кога и да се спомнеше Милан топлина ми го обвиваше срцето и така почнав да ги гледам, да ги следам и сега секој викенд, еден ден за нив е резервиран. Прво ме избегаваа машките кога сакав да им се тупнам на сред муабет за фудбал, сега ми се јавуваат редовно со еј милан како да го пишам