Правам само купен помфрит или пекарски компир Исто го варам исечен на четвртинки 15мин и го печам ,му ставам зачинии 15/20 мин да се зацрви во фраерот Обичен немам правено
Bas ke probam i taka. Jas so obicen go praev, kupen od pazar, piljara. Ama na zimi majka e rabotata hahahha
Devojki aj preporacajte mi nekoj dobar air fryer? Konecno se resiv fa kupam pa barem nekoj dobar da zema
Zamrznati piroski, zamrznato lisnato, Pohovan kromid na koja programa i kolku stepeni i minuti pravete?
Околу 15 мин (кромидот и за 10 е готов ама јас сакам попечен) на 180 и обавезно еднаш ги проверувам. Програма manual, таа ми е универзална. Шаоми е мојот. Пирошки немам досега правено, за нив можда ќе треба појќе време, баш ќе пробам.
Soznam koe e manual.. ima kaj mene za kompir, za mafini, riba, kopani, meso, leb pojma neam So dr imase okolu 8 programi bea. Ama sig na pomfrtit ke treba. Kao taka pol labava programa haha. ako Probas pred mene za piroskite kazi mi haha
Кај мене не е со програма мојот е на Делимано ама баш првиот што излезе. Само степени означувам и тајминг.
Kazete od koj air fryer ste naj zadovolni, sakam da kupam ama neznam kakov, a i se dvoumam dali. A.f ili multikuker, neli i vo nego se przi, pece..
Mi se rasipa air fryerot od top shop . Dali nekoj znae dali pravat servisi i kako im se dvizat cenite?
Искуство со на philips air fryer сакам да купам прв пат и ќе купам и користам па искуство ако има некој и со таа фирма исто Може и некој збор за овој модел.
Овој бренд е од Лидл и кај нас беше околу 60€ горе-доле ценава. Е сега кога купував јас сакав да го земам и јас и тогаш во Лидл еднаш жена сакаше да го врати затоа што не чинел и бил мал. И не го земав,земав друг, од друг маркет. Така да, ова е мое искуство. Едит: Моите имаат од ТопШоп подобро земете од таму,многу се добри барем така ми кажува мајка ми.
Не, мислев за подарок да го земам, толкав ми е буџетот. Ама не сум порачувала ништо до сега, не па ли air fryer. Иначе јас го имам delimano pro и маста му ја извадив од користење, супер ми е.
Znaci mene ili ne mi e pogoden air fryerot ili jas ne znam da go rabotam Site jadenje mi se "beli " nema nisto od krckavost i boja. Imam delimano star eve 3 meseci samo probuvam i nisto ne ni se bendisalo do sega. Aj stavete slika da vidam kako vi izlagaat na vas pr. stek,kolbasi,riba, pizza lisnati kompiri i sl.