Денес го земав овој air fryer на Nutribullet Да прашам , ова дали знаете за што служи? Прво се става јадењето внатре, па ова одозгора? И сакам да прашам дали делот доле треба да се подмачка со масло пред да се стави јадењето? Или не мора? И дали ставате хартија за печење под јадењето?
Па тоа е внатре, се става јадењето врз него, јас не подмачкувам со ништо, некои попрскуваат со масло, стекот го печам на фолија дека ми се лепи. Јас кога го купив тој дел беше внатре, не беше посебно. Како решетка е. Кога ќе го миеш внимавај на гумичките од страна, да не ти паднат.
Работата е што не влегува внатре, стои одозгора. Еве слика Или јас нешто не правам како што треба гумички има, да 4
Мене тоа ми е во самиот сад, ова некако е поразлично, еве ова е на мајка ми, не сум дома да ти го сликнам празно, што имам слика од порано. Значи таа решетката е внатре во самиот сад, ставаш јадење и затвараш.
Требало подоле да се бутне решетката , јас од страв нешто да не направам погрешно ја оставив горе хахаха фала ти многу Го оставив за прв пат да работи така , без храна едно 5 мин
Епа да, подоле, внатре, ништо нема да се направи, ете го реши. Со здравје да си готвиш Инаку и моето и на мајка ми кога ги купивме си беа внатре наместени. Ако, нека поработи на празно, и јас така направив, да излезе миризбата од пластиката, дека ново чудно мириса на почеток.
Здраво, дали некој приготвувал зеленчук.. денеска ставив тиквицка морков и батат. Првиот пат ми излегоа изгорени а 2риот пак засушени и некои зацрвени некои живи...
I jas go imam istiot problem nemozam da si ja pogodam temperaturata i na kolku minuti da se namesti, se nadevam ke pise nekoj sovet
Imam Philips Airfryer i e predobra invearicija. Meso kako od skara. Kompiri zamrznafi ili svezi predobri. Jas kompirite svezi gi secam na kocki, gi stavam vo kesa vo koja ima sol, zacin, origano, likce vo prav i malku zejtin. Ubavo gi mesam da se marinjraat i gi pravam na vtorata programa na samiot aparat. Prvata e za zamrznati samo. Sovrseno nesto. Mesoto bez maslo, samo si pusta.. i red drugi raboti. Mafini, potpeceni makaroni.. se zivo. @milicka12 ako aparatot nema opcija za mesana hrana ne mozes meso i zelencuk zaedno.