Да ви кажам само дека многу вкусни солени палачинки се прават и полнети печурки. Напредвам малце по малце.
Здраво. Сакам да купам Delimano air fryer, но се двоумам помеѓу air fryer deluxe, air fryer pro и delimano Multicooker... Долго време сакам да порачам, но не знам на кој да се одлучам. Ве молам за помош
Јас имам Delimano airfryer и сум презадоволна, мултикукерот лепи, не ми се допадна, го земав па го вратив. Аир фраерот ти е нешто како мини релна само што загрева одма, и е мн практичен и брз
Палачинките во тавчето ги правиш додатокот и ги превртуваш само? Како ги правиш полнетите печурки И јас сум мегу задоволните иако бев скептик, само што го земавме за една недела излезе и поголем Јас редовно риба правам дури го заборавив тоа на пареа, помфрит, похован стек, денес ке пробам и костени да испечам
Имам нов делимано Аир фраер, неотпакуван, го добив на поклон, под гаранција, ако сака некој член нека ми пише лп. Јас веќе имам еден и сум презадоволна, овој го продавам сакам апарат за леб да си купам.
За жал не научив некоја техника и незнам дали има можност за правење палачинка директно во аир фраерот туку јас пробав со готова само ја наполнив, ја завиткав и ја наросив со кашкавал, 2 минути се печи и топ е превкусна крцкава. А за печурки : ги извадив дршките од шампињоните ги оставив 6-7мин на 200°C, потоа се полнат со кашкавал и нешто сувомеснато рендано и уште 2минути. Многу се вкусни. А костени пробав исто многу добри излегоа, арно што постои форумот инаку не би ми текнало за нив.
конечно земав air fryer pro ии не сум навикната сеуште.. сакав да тепрашам костените на која температура ги печиш и колку време, будејќи пробав на 200 C амаа ги препреков хаха
Искрено незнам, јас имам печено кифлички. За леб имаш посебен апарат кој и меси и пече, мајка ми го зема сега и е супер.
Дали на некои од вас ви се излупи садот? Мене веќе почна на некои места а ниту го стругам со жица ниту со јаки средства а го имам 3 месеци за една година што ќе остане . На интернет кога се жалеа со слики како им изгледа чудно ми беше, зарем толку е неквалитетно
Кој е најдобар шоп за да се купи air fryer-от? Секоја критика или рецензија добро би ми дошла. Благодарам.
Додека е под гаранција, имаат центар за грижа за корисници, пишете им меил, пратете слики, секогаш реагираат соодветно.