Исто како тебе, презадоволна, опцијата да се подесува преку апликација и рецептите им се топ. Јас на Филипс не сум ич фан, тоа што имам не е со нај квалитет, место ова мислам на Тефал гледав и од Делимано @IRN-Kiwi ама опцијата со апликација ме освои и јачината, јас го имам најјакото и најголемито. Башка пола продавница од гаџети имам на Шаоми, се е одлично. Сите гаџети во кујна ми се бели, не смениле боја и лесно се чистат.
zenski da prasham dali vo air fryer turate maslo?? Napraviv kompiri ama ne bea bash Kako gotvite vo nego?
Пробај да е веќе загреан фраерот, и прскај ги со зејтин/друго масло во спреј форма. Јас прскам и протресувам, ги вадам на секои пет минути да ги прснам пак и пак да ги протресам, се додека не се готови- така станувааат крцкави. Ако се лепат едно до друго ништо нема да биде, а и нема да ги фати убаво топлината. Можеш да пробаш и варијанта варен компир, па во ер фраер.
Не бе како би направила. ама пример ако правиш вакви ко шо ти викам јас замрзнати за помфрит компири, на 3-4 минути отворај и затресувај ги... и не мора масло. за отприлика 20тина минути имаш убај компири.
Жени Давајте идеи со рецепти во Air Frayer.Сакам да го земам тој од Делимано-белиот но и од Беко ми мати памет? Мора ли компирот да е смрзнат или може и обичен?
Најкористено нешто дома.. од замрзнати до свежи работи, од месо до мафини. Ма све правам во него. Филипс е мојот.
Мојот Филипс е има опција и за замрзнато и за свежо. Кога го правам замрзнат е како од сендвичара, а кога го правам свеж, во садот за печење ставам малку зрјтин, малку водичка, зачини и е прсти да излижрш. Надвор крцкав внатре мек. Пиперки печам.. све правам.