За зденки замрзнати, предтходно го затоплуваш air fryer-от малку и ги ставаш по неколку мин (2-3) од една страна па на друга. Јас ги вртам бидејќи ставам хартија за печење.
Како ги правите пирошките а да излезат крцкави и убави? На која темература и колку време? Никако да ги погодам а омилени ми се
Ги прскам со распрскувач со масло и печам. На 200 - 15тина минути. Само претходно пододмрзни ги, бидјеќи директ ставени и печени не ми се доволно крцкави..
Tие од 3- 3.5L се помали и доволни за двајца. Види на лице место во салониве ако не знаеш кој ќе ти одговара.
Дали има некој искуство со Air fryer од Фуего? Имам Делимано 3.5л ама некако мал е, сакам од 5л и цените на Фуего се доста поевтини
Немој само Фуего, ептен лош квалитет, имам друго земено од оваа марка по некое користење одма цркна. И јас така дека е поефтино и на крај дупло плаќав. И јас од Делимано имам ама тогаш немаше поголеми, а ептен го користам, сега барам некој поголем на овој маста му ја вадам.
zdravo, Dali nekoja od vas moze da me sovetuva sto e podobro da zemam airfryer ili multigotvac? Sto e razlikata?jas sakam bez maslo da moze da se zgotvi isto taka i za zelencuk i koja e najdobra za nekolku vrsti na jadenje, na primer oriz i meso ama odvoeno da bidat? Pojma nemam ne sum imal porano a stvarno mi treba prvo zasto gledam se pozdravi jadenja isto taka i pobrzo i pocisto se gotvi.Moze nekoja da mi preporace nekoj model sto go imate sami,od vase iskustvo?
Дали во фраерот може да се стави друг сад (мала чинија или слично). Ако сакам да зготвам ориз како го ставам, во што?
Го имам и сум ептен задоволна.. Тој најголемиот е мојот Земи си шаоми, ептен ми и е погоден. Може да е малку поскап ама топ е
Купив и јас Смарт Шаоми, 6.5Л, топ попуст имаше на Ананас. Сега за сега сум позитивно изненаден, само од моето (кратко) искуство сфатив дека малку лажат дека не мора да се превртува храната за време на печењето, но добро. Смарт опциите за конекција со телефон ги обожавам, сега за почеток ми е интересно од телефон да си го подесувам.