Која е оптималната количина на храна за да се приготви добро во Delimano Air Fryer Pro? Пробав со поголема количина компири (околу 500-600 грама) и крајниот резултат беше прилично лош, имаше живи имаше и препржени (често ги промешував) и премногу време им требаше за да се испржат.
Ke ve zamolam za mislenje, do kolku nekoj go ima kupeno, se raboti za germanski proizvod Air Fryer, so 1 god garancija od 3,8l a e 2300 den. Go ima na nekolku internet strani za online porcka, mi padna v oci i niskata cena, garancijata no i goleminata
Јас го имам малиот и реално ми собира килограм и нешто. Не ти е до количината туку до сечкањето. Имаш 3 начина да направиш добар помфрит. 1. Да си купиш готов од оние во кеса замрзнатите, тие излегуваат топ. 2.Да го сечиш на многу тенки резаници, потенки од оние во седвичара. 3.Или да го сечиш како во сендвичара но првично да го ставиш во вода да зоврие. Ги потопуваш резанците во ладна вода и чекаш водата да зоврие, процедуваш и ги ставаш во air fryer-от. За сите 3 начина го полнам целосно, оставам доволно простор само за да можам да промешам. Ставам малку маслиново, куркума, сол, оригано, може и сенф, нане, магданос и печам 30мин со мешање на секои 10мин. Се надевам ти помогнав.
Denes go kupiv e sega nemie jasno dali bez tavata moze da se pravi nesto i sto tavata ke mi stigne za 7 dena ?