Секогаш била оваа цена, но доста често ја има на акција за 290 денари, ние така ја купивме. Сега незнам кога би ја имало на акција повторно.
Мене пак компир нај не ми е вкусно нз неколку пати пробав .. а други работи правам најмногу ми се допага стек и печурки
Може кратко објаснување како пример спремаш печурки? Јас многу сакам пелурки и најчесто ги пржам стандардно во тава и после со магдонос, зејтиче, лукче и оцет ги јадам.
Јас имам правено ребро и супер испадна. Би требало и бифтекот добро да излезе, само ќе треба повеќе печење.
Ги мијам , сечкам ги ставам во сад, ставам ептен малце масло колку да ми се сафатат зачините , сол кари коркума буковец буквално што имам од зачин се ставам , ги мешам и ги ставам на 15 тина мин , некогаш минута плус на 180 степени , на пола од времето ги промешувам еднаш до двапати. Пробај ептен спасува време и малтретирање од пржење од кога го имам само во нив ги правам .
Може но ќе ти треба друг додаток наместо тие решетките. Го имаат во Делимано мислам, но види дали има за твојот модел.
Здраво, сакам да ве прашам во fryer-от од делимано дали печите стек (како?)и дали над решетката е дозвоелно да се става хартија за печење? Еднаш пробав стек мн беше суво за никаде На интернет поточно на Инстаграм гледам некој стават но се плашам да не го расипам нешто И уште нешто на сликите покажува догоре полно помфрит Дали така ако полнам ќе се печи убаво? Јас 1кг помфрит готовиот на 3пати 4 ставам по 10 15мин но мн време одзема Ве молам споделете искуство
Дали му ставаш на компирот масло? Јас му ставам малку, мешам, зачин, и ги ставам во air fryer така ми се убави, крцкави, ако не ставам масло ми се за нигде
Јас немам делимано, ама сите се на ист принцип. Стекот во ер-фраер е најдобриот стек што јас сум го јадел, искрено. Колку сакаш да ти е „испржен“ зависи од тебе. Јас го сакам „сув“, но, ти можеш да го готвиш на помала температура и пократко ако сакаш да ти е посочен. Можеш да додадеш и сенф. Можеш да го ставиш во јајце и да му ставиш лебни трошки. За компирчињата имам објаснувано погоре. До ГОРЕ, никој не полни. Можеш, теоретски, ама остави ги „рекламите“ И зависи колку е голем, колкав му е волуменот, мојот е XXL. СЕКОГАШ КОРИСТИ МАЛКУ МАСЛО! Или, според твое наоѓање. Повторно, реалноста и рекламите не се совпаѓаат!
Здраво на сите. Прочитав дека Горење имале и рерна на која има функција за air-frying. Сакам да прашам дали некој ја има и какво искуство имате (добро или лошо)?