како изгледа тоа пто девојката ќе го сврши..дали како спермата кај машкото...?ве молам хитно ми е ,а не сум искусна
душиче,ја ако сакав да видам на порнич ќче видев.али побарав помош од вас.која не сака да ми помогне не мора да коментира..тоа на порничите се е за снимање.мене ми треба од искуство..
Хризантемче цвеќе убаво, па колку и да си неискусна на 25 години срамота е да незнаеш како изгледа "тоа жена кога свршува". И плус барем денес кога имаш интернет и толку информации на дланка од кои те делат само неколку клика, не мислиш ли дека отварањето на ваква тема е потполно непотребно?
Аеее...на 25 години вакви прашања. Со Могли ли во заедница израснавте бе? Како изгледало...кај сите е различно, кај некои може да е густо како бело прање, кај некои како водичка, кај некои пак и речиси да нема.
НајЧесто искуствата заемно и истовремено се стекнуваат Али да, може тоа не било така во нејзиниот слуЧај или не обрнала внимание поради презафатеност....
Абе девојче, си има тема за ошти интимни прашања - seks/intimni-prasanja-problemi-i-soveti-t820/ Не е имало потреба да отвараш нова тема