Иста сум, се препознавам и признавам. Можете да приметите и по постовите од тука. Стално нешто ми се допаѓа, а кога не ги давам парите на рака, исто како да не сум ги потрошила, а сметката се намалува. И јас мислев ќе помине еуфоријата, ама доста време порачувам и никако да ми стивне потребата за онлајн шопинг
koritsaki, јас купив ваков модел на часовник, не е ист ама е сличен на тој за кој што прашуваш.. Ист како на сликата и многу сум задоволна, порачан од eBay. Линк: http://www.ebay.com/itm/Men-Women-Stain ... 2a312ac112
А баш си мислев ќе речете дека е минлива ствар.. И најстрашно од се е што јас си уживам и не ни мислам да намалам ако не ми се присака така , што не мислам дека ќе се деси во скоро .. а нели против себе не се оди Ме насмеавте, баш така се осеќам и јас Скроз се пронајдов Добро , ако не друго барем знам дека има и други навлечени
Признавам, и јас спаѓам во клубов на АлиЕкспрес-зависници... Хаха многу ме насмеавте за поштаров, и јас сум во истата ситуација и дури поштаров им кажал дома на моите дека кога ќе види пристигнато пакетче во пошта, не ја ни чита адресата туку директно се упатува накај мене А искрено го жалам... Сигурно му е смачено
Јас мислам дека треба да си формираме една организација за зависници од онлајн шопингот Не само што и јас се заразив туку и другарките ми се заразија.
devojki sto dokolku vi stigne nesto skinato,rasipano,skrseno?? a voedno selerot ne vi vraka na porakite a ne se stisnale CONFIRM ORDER RECEIVED???
Отвори диспјут, слики ја на нарачката, стави ја во објаснувањето зошто го отвараш, али ќе го разгледа секако случајот. А за зависниците , тоа е тоа, да се тешиме дека не сме единствени
Девојки, мене порачката ми е пратена на 20 март значи на 20 ти април прави месец од коа ми е порачана... амааа евее можи да не претерам сигурно веќе 2 недели ми пишува дека е во Пекинг коа ја следам..колку време отприлика стој во пекинг на аеродром а колку после во прага одприлика за колку време ќе ми стаса порачкава ?
Мене во Пекинг скоро секогаш ми стои повеќе од 10 дена, а ми се случило и повеќе од 15, дури и паничам понекогаш. Повеќе од тоа не. Кога ќе видам дека е пратена од Прага, за 3-4 дена ми е на врата
Што мислете за производиве што имаат само orders и веројатно се уште кај никој не стигнала нарачката и не дал ѕвездичка дали е задоволен..? Да ризикувам или да чекам?
Може мала помош Ако може некој да ми пиши што има нарачано чевли,како одат броевите,сакам да нарачам ама ми е страв да не го утнам бројот.
Измери го стапалото и спореди после со таа табелата што е. Нема шанси да утнеш така. Јас порачав еден број поголеми пошто кинескиве бројчиња се помали од нашите и не си ги утнав таман ми беа.
Јас така порачав саат за една другарка,таа немаше проблем да ризикува а и на друго место неможеше истиот да го најде и немавме никаков проблем..продавачот беше прилично нов па затоа и немаше Feedback ама ете на крај супер испадна,без проблем
Јас многу пати имам така порачувано и производите стигнале во добра состојба. Само гледам селерот да има убав рејтинг.
Отвори го селерот и ќе видиш лента со следниве опции: Store Home, Products, Sale Items, Top Selling, Feedback ... Отвори го Фидбек
Девојки ај некој околу бројчинава нека ми помогне, неможам никако да се снајдам. Ве молам http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... 25506.html
Како прво селерот нема никаков фидбек, значи порачувањето е ептен ризично. Второ, еве ти димензии, секаде убаво се изнапишани.. Size(cm) shoulder width chest clothes length sleeve length S 37 86 67 56 M 39 88 69 58 L 41 92 71 60 XL 43 94 73 62