Здраво, Може ли некој да ми помогне пошто прв пат нарачувам, направив две порачки и сега за едната ми пишува дека порачката ми е пратена и има Tracking Number, а за другата порачка ми бараат број од моб и им пишав во порака, а во статус се уште стое The supplier is processing your order. А и за првата порачка не пишав мобилен, а порачката е веќе пуштена. Дали е можно да не пристигне?
Јас мислам нема никаква врска бројот со нарачката(поправете ме ако грешам вие поискусните). Тој нели го оставаме за контакт,битно е адресата да си ја пишала а се друго е помалку важно,така да не се секирај чим ти е испратена би требало да стигне
Да да, бројот го имам оставено за контакт, само што кога ја пишев адресата кога ја правев порачката ја напишав без број од моб. И тоа ми беше чудно пошто за едната ми барат, а за другата порачка не ми побараа број и веднаше е пуштена. Се надевам и двете ќе пристигнат без проблем
Jas denes ja napraviv prvata poracka na aliexpres t.c za maz mi trenerki naracav.Uplativ..e sega kazete mi sto e sledno ,toj truking number na email li ke mi stigne i na koj nacin mozam da ja sledam pratkata do kade e?Izvinete na mn prasanja no prv pat pa neznam bas kako odi a temata e golema da ne se navrakjam sve da citam
Во my orders одиш кај производот view detail и надолу ке го најдиш тр.бројот изгледа РБ27492039205 така некако.После ке го копираш и на http://www.17track.net/index_en.shtml ке ја следиш нарачката.Само треба да поминат неколку дена да се активира
ПОМОШ!!!!!!!!!!! направив нарачка и кога ке отворам ми има што сум нарачала и од страна на производот има две опции Extend Processing Time Cancel Order Days Remaining: [ 11 days 8 hours 49 minutes ] Бидејќи една нарачка згрешив( ја дуплирав) а 5 работи нарачувам од ист селер сакав да ја отказам стиснав да ја одказам на cancel , stisnav i причина зошто отказаувам ама уште стои...ај полош прв пат нарачувам
нарачав накит каде мора нарачката да биде 10 долари. на секои обетки од страна имаше по 1 евро за шипинг , па прашањето ми е дали дека нарачав за 10$ сега ке ми е шипингот без пари?
Тоа зависи од политиката на самиот продавач, не можеме да знаеме кое правило му важи затоа што кај секој си е наведено засебно. Прочитај на неговата страна негде би требало да пишува дека ако нарачаш над 10$ шипингот е бесплатен (најчесто е така), ако нарачаш под таа сума се доплаќа..или контактирај го преку порака да го прашаш. Бидејќи ја имаш минималната сума исполнето не би требало да има некој проблем. Треба да си чекаш да ти бидат испратени работите и да добиеш тракинг број за пратката.
некое фустанче за на свадба дане имате забележано, само да не е залепено целосно јас гледав нешто ама ми изгледаат повеќето како многу танки па ако имате некое искуство..
нарачката ја направив пред 3 дена а има бројче за следење ама кога ке го ископирам ми се појавуваат прашалници, а на нарачката сеуште ми пишува дека чека да се прати...а селеров од тогаш цело време е офлајн
не можеш да имаш бројче за следење ако пратката не ти е пратена..да не си го помешала со Order number? кога ќе ти биде пратена пратката тогаш ќе добиеш бројче за пратење во Details --> Tracking number..и кога ќе го добиеш тоа бројче пак ќе треба да чекаш од 3-10 дена додека да можеш да ја следиш нарачката
Има ли некоја искуство со Најк патики од сајтов? Да не се некоја лоша копија со лош квалитет? И дали бројчињата се соодветни за нашите броеви, или и од нив најдобро е да се нарача бројче поголемо....?
^ moda-i-stil/onlajn-proizvodi-iskustva-i-kritiki-t20081/90.html#p2033854 moda-i-stil/onlajn-proizvodi-iskustva-i-kritiki-t20081/100.html#p2041177 (последна слика)
дада ордер број било..фала ама пак овој селеров не ме разбира ...демек ако нарачаш до 10 $ шипингот е бесплатен , а инаку вака секој производ ми беше со плус 1 евро за транспорт.
Сакам да си порачам купачи, во некоја тема прочитав дека некоја од феминките порачувала и материјалот бил заникаде. Дали некој друг има искуство со порачување на купачи, се мислам дали да порачам
^ moda-i-stil/onlajn-proizvodi-iskustva-i-kritiki-t20081/130.html#p2055407 moda-i-stil/onlajn-proizvodi-iskustva-i-kritiki-t20081/130.html#p2054199 moda-i-stil/onlajn-proizvodi-iskustva-i-kritiki-t20081/100.html#p2037614 (втора слика)
Ти благодарам многу, изгледа треба да пазам од кој селер порачувам. Ти дали се сеќаваш од кој порачуваше?