Сигурно мислеше на 30ти април. Ќе ти стигне, јас имам од 28 ,денес стигна, така да за неколку дена ќе стигне и твојата.Имаше голем застој верјатно поради празниците.
Девојки, ако може да кажете/ препорачате селер ( линкче) за женски кошули, еднобојни? Неможам да се снајдам за да најдам и кошули, и добар рејтинг на селерот, и фри шипинг...
http://www.aliexpress.com/item/New-2013 ... 64724.html http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 04094.html
и градниците што ги купуваме по пазарите и по продавниците за долна облека се кинески иначе јас имам нарачувано градници до сега 2 одлични квалитетни (дури и повеке ми се свигаат од оние што тука ги имам купено) вредат за парите
Девојки, јас немав пари на картицата ама направив нарачка и сега нели ми стои со статус Awaiting Payment. Е сега, тоа што го нарачував е на попуст уште некој час Утре кога ќе си ставам пари и кога ќе ја платам нарачката, која цена ќе треба да ја платам? Ќе ми стои оваа „резервиранава“ или новата ќе треба?
Девојкииии ај помош на една плавуша Денес ја направив првата нарачка на Али, и сега не ми е јасно како оди таа филозофија со следење на пратката, знам дека е уште рано, ама за следните денови?
Руби имаш 24часа, за верификација, потоа селерот има одредено време за испраќање на порачката, па откако ќе ја испрати, во View Details ќе имаш тракинг број, со кој можеѓ да ја следиш нарачката, после 5-6 дена од праќањето.
Ќе си ја платиш првата цена, таа ти е веќе резервирана, и за плаќање имаш 20 дена.е ако после тие 20 дена не ја платиш самата ќе се поништи
Фала ти duffi, нешто ми е појасно, валјда ке ми стане појасен целиот процес кога ке ја добијам нарачката кога ке се затвори кругот од нарачка до пристигната пратка. Секој селер има различно време на испраќање? Го пишува тоа некаде?
Има уште 15 дена рок за да ми стигни порачката, е сега вчера му пишав на продавачот ми рече да го продолжам рокот, е како тоа. Имам правено многу порачки ама како оваа да ја чекам 3 месеци не, и дури бев убедена дека ќе стигни за 15 дена, пошто преку хонгконг ми ја прати, мене оваа работа не ми стои сериозна
Луѓе, една порачка ми стои во ПЕК Србија, нормално е тоа? Од 5ти мај е таму, а никогаш до сега порачка не ми стоела во Србија на тракингот.
Да, да кога ќе поминат 24часа верификација, потоа ќе брои денови за испраќање, ќе видиш колку има, ама некој селери имаат и по 30, но за недела дена ја испраќаат нарачката. Инаку да, кога ќе ја добиеш нарачката после се ќе ти биде појасно.
Имам картичка за интернет ама не ми е користена, всушност не ми е ниту најавена CD-то го изгубив е сеа ме интересира дали може од обична картичка да се плати или морам да барам начин да ја најавам таа за интернет Ваква картичка имам
Од Стопанска ти треба само за интернат, со обична неможе. Имаше некои најави дека ќе ги пуштат ама официјално нема ништо.