Купони има кога страната организира некои игри, обично кога имат во Кина некои празници, јас ги немам никогаш искористено, еднаш не ми го прифаќаше , и не сум пробала. Или пак селерот да ти даде некој попуст, па да ти даде код, за да платиш помалку. Обично купоните се за порачки над 20, 100$ .. Кога ќе помине процесот за испраќање, а не ја испрати селерот, автоматски се откажува и парите одат назад. Но не значи дека ако му го нема повеќе дуќанот и дека нема да ја испрати, се случувало и на мене и на др феминки, стигнувале без проблем. Е сега можеш и да ја откажеш на Cancel Order , ама пак селерот треба да потврди. Изборот е твој.
Ова ми го пиша еден селер: My friend, I'm sorry, no clothes, please select a reason to repeat the first orders to cancel the order, I will immediately agree, next to the shop to buy something inside me, I will give you a discount, best wishes, Душичка гугл-транслејтовска
Секој селер на алиекспрес нуди купони ама тие купони се на пример за порачка над 50 долари ти дава гратис 2 долари и сл.
Ова е .. Она кога не знаете да читате.. ама веќе дискутиравме на темава.. Don't worry! Кат проби уште еднаш, двапати, ако не утре, им се има случено и на др феминки, ама после некој обид се средува. Веројатно е до али, имаат некои проблеми некогаш.
Мене ова ми се случува ако немам доволно пари на картица. Имам приметено дека ако на картицата немаш барем еден долар плус од цената на производот не може да направи трансакција. Барем мене ми се има случувано тоа повеќе пати.
Кај мене во Пекинг пишуваше статус NULL, а денес пратката е во Прага и статусот се смени сега е "Arrival at inward office of exchange"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater Еве го истиот на една матурантка го заприметив. Валјда од таму и е
Гледам се е евтино,многу поевтино од тоа што е тука,но девојки имам едно прашање дали доставата е бесплатна до дома и дали се наплакаат само толку долари колку што е на производот напишано ? - фала однапред
На некои производи не се доплаќа шипинг до дома,на некои се доплаќа. И секогаш е таа цена што ја пишува на производот Инаку јас имам супер мислење за алиекспрес. Многу работи имам нарачано и сите се супер и функционираат. Пред некој ден пак порачам 4-5 дрангулии па сега чекам да стигнат
Па и не ти е баш заглавена Кога е на некој од поголемите аеродроми (PEK) или (CAN) знае да се задржи, односно да ја покажува таму 10-15, но понекогаш и повеќе денови. Мене кога ми одат пратките преку (CAN) - ми го покажува тоа некаде во Америка, не Кина Небитно Значи најчесто пратките одат преку Пекинг-Прага-Скопје, или CAN-Швајцарија-Скопје Исто така - не паничете кога на почетокот на следењето на пратките ви се покажуваат кинески букви - тоа според мои претпоставки се локални и помали пошти што пратките ги поминуваат пред да стигнат на овие поголемиве аеродроми кои веќе ги препознаваме
Aко ти пишува free shiping не се наплаќа, ако не ти пишува така тогаш ќе имаш и додатна цена за shiping-от и фактички ќе ти се израчунаат кога селектираш за да го платиш, затоа проверувај си која цена ја плаќаш. И барај убаво во производите зошто се случува истиот производ да го има и со бесплатна поштарина и со додатно плаќање за shiping.
Уште од 15ти ми пиши вака MACEDONIA, THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF, SKOPJE 1003 OFFICE OF EXCHANGE, Send item to domestic location и не е стигнато во БТ
Онлајн производи (искуства и критики) Прашање до девојките кои земаа рози од али, дали почнаа да никнуват? моите веке 3 недели се насадени и нема ништо а ги садев баш како што пишуваше, прво во топла вода стоеа па потоа ги насадив.
Онлајн производи (искуства и критики) јас земав ружи двапати од ибеј ама ништо ни од моите, за среќа евтини се па не ги жалев парите мајками ми викаше дека така лесно од семе не растат ружи и имаш право за жал