Нема врска , јас стално порачувам со картичка која си ја користам и за други работи. Имам порачувано и со картичка на мајка ми која ја зема платата. Нема опасност од земање на пари. Картичката не ти ни стои во акаунтот, ја внесуваш со секое плаќање.
За жал, порачката е смрзната и ќе мораш да почекаш додека да го проверат селерот Оф топик малку, да не станува збор за кошулката за која прашуваше пред некоја недела?
И има можност и да не ми стигне ,и дали ќе ми бидат вратени парите? Иначе таа е,ама таа што имаше повеќе нарачки и фидбек ја порачав..
Уште едно глупо прашање Зошто кај купачиве што сакам да ги порачам нема каде да се обележи големина?Ај ако не ви е тешко погледнете, еве линк, дали јас не гледам или не знам како?http://www.aliexpress.com/item/The-new-2014-sexy-euramerican-bikin-size-chest-together-MM-bikini/1638700077.html Едит дали онаму каде што пишува цена за парче се мисли само на горен или само долен дел?Стварно сум досадна ама да не згрешам
Ако се случи селерот да биде оценет како несигурен, парите ќе ти пратени на сметка. Проверувај го мејлот, таму ќе ти стигне известување од Али за разврската, како и за рефундацијата (ако дојде до тоа).
Нема големина затоа што е free size, инаку горен и долен дел се Item Type: Bikinis Set Е сега никаде нема димензии за тој free size, па можеш да го прашаш на селерот да ти даде димензии.
Stignaa trenerkite za mazmi.Xl poracav a on L nosi i dzabe sum gi utnala mali se krivo mi e no dobro prva poracka e. povekje srekja drug pat
Девојки помагајте.. нарачав 5-6 стварчиња, и сите пишува дека се пратени а само за една пратка за едно сако вика дека чекаат да биде платено.. не ми е јасно, кога ги нарачував точно се сеќавам дека ги платив сите работи .. а сите други ми се платени како може ова да не биде? или да не чекам од продавачот да ја прифати нарачката? не ми е јасно, пишав и маил меѓутоа викам ај некој друг да не има исто искуство па да не знае
Платено, е .. да не е платено зашто стои во пратките? инаку работи што ми се допаѓат а ги чувам за кога ке сакам да ги купам ми стојат во карт..
Може ли да се направи порачка на повеќе производи наеднаш со заедничка цена до 50 долари? Во случајов, сакам да порачам 3 ташни од по 10-15 долари. Сите ли заедно ќе стигнат или како? Не сум баш упатена, па ќе ми објасни ли некој?
На една нарачка ми стоеше Goods Awaiting Acceptance, а сега гледам стои Frozen Orders.. Зошто така ? Дали нарачката е воопшто испратена ?