Ај некој ако има зачувано продавач со мин 7$ или 8$ нека сподели линк незнам дали може да ги побарам на али да ми излезат само тие.
Ќе се надоврзам и јас на муабетот Исто и тука нема минимум http://www.aliexpress.com/store/516399 и селерот е многу љубезен
Мислев на накит имам уште 8$ па да не ми стојат така на сметка Барав со минимум зошто мислам да не се поефтини така ако порачам повеќе или нема врска?
Мислам дека нема врска тоа.. Мислам дека ставање минимум на нарачка е за да му се исплати на селерот да ги испрати, заради поштарина и такви слични работи. Многумина не сакаат да испраќаат и да се малтретираат за нешто што вреди 2-3 долари
Мене ми стигнаа порачките за околу 20 дена, едната беше часовник од кој сум презадоволна, а другата се купачи и од нив воопшто не сум.Значи требаше да бидат бели, а тие маваат ужасно на сиво, друго си порачав Л, а ми стигна М и сега долниот дел ми се мали.Трето материјалот е ужасен.А не се евтини толку многу 10 евра испаѓаа со шипинк за да очекував неквалитет.Стварно ми е криво, не знам дали да му пишам на селериот и дали ќе ми ги врати парите или нешто.Инаку селерот беше со 100% позитивен фидбек. http://www.aliexpress.com/item/push-up- ... 24518.html
Јас за секој таков проблем со добивање на различно нешто од тоа што сум го нарачала, односно со згрешен број, боја и сл. реагирам и мислам дека треба да му пишеш со слика од купачите.
Што се однесува на купувањето костим за капење, мој совет е прво да гледате да има слики од вистинските купачи во description-от (бидејќи овие кои ни ги праќаат се нивна изработка т.е копија на тие што ги гледаме на сликите) и на тој начин ќе знаете што да очекувате. Доколку продавачот нема свои слики тогаш можете да го исконтактирате и да го прашате дали ќе сака да ви прати. Јас така му пишав на продавачот за купачите кои ги сакав и ми прати 2 слики (лично негови) од купачите. Не беа идентични како тие на сликата, но сепак беа преубави. Друга работа - коментари. Многу е битен feedback-от и тоа не општо за продавачот, туку конкретно за тие купачи кои ги сакате Во случајов ^1209, во описот ниту има слики, ниту пак коментари за купачите... Лично јас не би ризикувала, но ете биднало Пиши му на продавачот дека не си задоволна - дека утнал и боја и бројче и материјал (се уствари ) или пак отвори диспјут, па со среќа
Со самото тоа што ти си порачала Л а ти пратиле М, диспутот без дискусија се решава во твоја полза и парите ќе ти бидат вратени
Девојки,дали има некоја тука што ќе сака да ми направи една услуга.Малолетна сум т.е. немам девизна картичка,и не можам да порачам од али експрес,а ми требаат четки за шминкање.Не ми се даваат тука куп пари за четки,а читав во соодветната тема дека од али експрес четките биле убави,квалитетни и евтини. На некоја ако не и претставува проблем да порача,па ќе и платам колку што треба. Пишете ми лична порака
Девојки ви се случило некој селер да ви пише дека на наредна нарачка ќе ви даде попуст? Е сеа ако да речеме сакам од неговата продавница нешто да си земам, што да му пишам? - „Еј еве сум јас што ми рече дека ќе ми дадеш попуст, ајде давај за ова“ ? Не е малку пазарска ситуацијава?
Мене ми се случи на ибеј, ама кога требаше да порачам со попуст се откажав Па пиши му дека ти ветил попуст , или копирај му ја пораката и готово. Ако се согласи ти си во плус.
Онлајн производи (искуства и критики) http://www.aliexpress.com/item/Swimwear ... 5.html?s=p дали ги има некој порачано па да ми кажи дали е задоволен позз
Феминки ајде кажете ми како да ја стопирам нарачката? Пред еден месец си порачав нешто за 2 евра, но пред два дена видов дека сум требала да направам минимум порачка од 8 евра. Ве молам кажете ми што да правам, како да ја стопирам....платена е !
Знам дека ке виде оф топик прашањево но што си е сигурно сигурно си е нели секој селер има минимум порачка и сега кога одбирам производи од неговата продавница за да направам пр 10 треба да ги ставам во листата на желби ???
http://www.17track.net/index_en.shtml незнам зашто ама неможам да видам каде ми е нарачката, цело време ми вика Not Found, Destination - Unknown.. ://