За да ги купиш треба да ги ставиш во кошничката додека во виш листата можеш да си ставиш се што ти се допаѓа, без разлика дали планираш да го купиш. Пред колку време ти е пратена порачката ? Обично се појаувува после 5-7 дена но понекогаш е потребно и повеќе. Ако се поминати повеќе од 2 недели, пиши му на селерот
Девојки што мислите околу ова , да почекам да видам дали ќе ми го прати без тракинг бројче или да ја прекинам порачката ? Обично што имам порачувано така производи ако не им одговорам на поракава ми го прајќаат меѓутоа без тракинг бројче. Нзм за овој.. 2014-06-26 23:58:18 Hello, dear friend, because we offer the free shipping, so please make an order minimum of $10, you can mix any products in my shop. If your order is less than $10, you have to pay $2 for the shipping cost. Thank you for your understanding! Having a nice day! If your order is less than $10, please pay for the shipping cost, you can see a aircraft on my home page, it's the postage.Thank you! This is the shipping cost link: http://www.aliexpress.com/store/product ... 91522.html http://www.aliexpress.com/item/2014-new ... 07601.html ЗА ова ланче
Сосема е во ред. И јас порачв ланче, ама никаде немаше наведено мин.ордер,па ми прати линк да платам 2долари шипинг, си платив, пота ми го прати без проблем. Според мене,плати си, се работи за некои 100 денари. Едит:Вака ми стои во Мај ордерс
Да ве прашам нешто. Проверив на една страница до кај ми е нарачката и ми го пишува ова: RD148768758CN, 2014, Leaving Import Customsv , MKSKPB, Macedonia, 20140626 1906 Ова значи дека нарачката ми е стигната во Македонија, така?
Да, стигната е на 26, проверувај на www.17track.net, најпрегледно е . Инаку прашањата за следење на пратки,поставувајте ги во соодветната тема.
Девојки ми треба помош од некоја која веќе порачала нешто од алиекспрес . Сакам нешто да прашам па затоа ве молам некоја да ми пиша во ЛП .
Овој фустан ми стигна пред некој ден, беше за мајка ми, но за жал бројчето сум го промашила за многу. Материјалот е сатен, Па доколку сака некоја да го купе нека ми пише слободно. Бројчето е XXXL, но одговара за XXL. За се што ве интересира слободно пишете.
Една моја братучетка сака да си порача нешто од AliExpress но страв ја да не и влезат хакери.А плус тоа како се плаќа и дали нарачката се плаќа и преку кои банки се плаќа?
^^ Нека извади интернет картица од Стопанска и, кога ќе сака да купува, во банка на неа ќе си префрли толку колку е порачката. И да се случи да ја хакнат, картицата е празна, евентуално ќе има некој 10, 20 денари останати од претходните трансакции http://www.stb.com.mk/visa-internet-.nspx
Сакам да порачам all star.Цените се нешто слични како нашите,но има all star 900 денари (ниски).Сакам да ги порачам ама нешто не ми се верува до толку ефтини и плус тоа бесплатна испорака. http://www.aliexpress.com/item/New-...-Shoes-Low-High-Lace-Up-Women/1915787929.html Вие што ми препорачувате?
Побарај селер што има повеќе фидбек и коментари од купувачите да бидеш посигурна дека пратката ќе стигне, верувам ќе најдеш
2 дена пред истекот на рокот, направив open dispute, немам никаков одговор сеуште(пратката не ми стигна.Што ако не ми рефундира селерот, отидоа парите а?
^^Штом не ти стигнала пратката, автоматски диспјутот се решава во твоја полза и парите ќе ти бидат вратени
Ќе ве молам ми треба проверен селер на ташни. Не сум се одлучила до сега да нарачам ташна, се плашам да не мириса на кинеско.
сакам да порачам еден фустан но ми треба за еден месец и селерот ми предлози да го нарачам со DHL и ми доага плус 49 долари а гледам тука има и TNT тоа е 30 долари а исто е времето на испорака.која е разликата дали знае некој????
Порачав патики, ми стигнаа денес и едната патика напред е оштетена, има белег од лепак. Што да правам? ја сликав патиката, ако се жалам кај продавачот и му пратам слика, можно ли е да ми врати дел од парите?
molikaMk Оштетувањето е и те како видливо, дури мислам дека може и целиот износ да си го бараш назад. Распиши се во диспјутот дека ти е срам да шеташ со фалични патики, дека сега ќе ти седат во шкаф или дека ќе ги фрлиш зошто флеката е толку голема и на толку видно место што сите ќе ја приметат, дека да си знаела дека се оштетени немало да ги купиш итн. Нашминкај го убаво текстот и со среќа со диспјутот
Ми стигна прстен денес ама сум ја утнала величината,мал се погоди,има ли некој искуство со враќање на производи и како оди тоа оти е прекрасен и сакам ист само поголем