Проверувај ги пратките на www.17track.net, бидејќи на официјалната страна ги дава со поштенскиот код на поштите.
Дали некоја од вас женски би можела да ми нарача нешто кога ќе си ги прави своите нарачки? Страниците кои дозволуваат да нарачаш преку нив земаат премногу скапо, па ако некоја сака, нека ми пише лп. Тенкс
Ништо не наоѓа. Ајде, има време, ако не ми стигне за еден месец, тогаш ќе му ја мислам што да правам.
Тие се локални пошти или ја спремаат за испраќање затоа локацијата е во бројки. Би требало да е се во ред.
Ајде ајде кажи му и на другите феминки да не ти се понашаат многу и кажи не си проста нели ? силина брејјјјјј ем шуто ем боде ти е ова
My orders листата што е, кликни на неа, ќе ти ги покаже нарачките и таму можеш да го видиш бројчето за следење.
Имам еден проблем,па ве замолувам за помош.Откажав една порачка пред 25дена, парите сеуште не ми се вратени.Ги исконтактирав пред 10 дена ми рекоа дека ќе ми ги префрлат,дека тоа е процес. Меѓутоа вчера им пишав пак и еве ја пораката Dear friend,pls contact aliexpress to get information. Ако некој има искуство со ова контактирајте ме по ЛП да ми објасните што да направам
Женски , јас денес прв пат порачав од Алиекспрес Status: Your Payment is Being Verified Reminder: Payments are usually verified within 0days 20hours 58minutes 7seconds After verification, the supplier will begin to process your order. During this time, you are unable to do any operation on your order. Ова значи дека за 20 часа ќе го прати или?
не да ја прати, туку да помине порачката, те. плаќањето преку систем. Кога тоа ќе се случи тогаш ќе ти излезе другиот рок (со одбројувањето) за време во коешто селерот треба да ти ја прати, зависи од селер до селер, обично за ден два ти праќат ( додуша јас имав една порачка каде рокот за праќањето беше дури месец дена ама му пишав на селерот па ми прати порано), па потоа откако ќе ти ја прати порачката, ќе ти излезе пак следното одбројување за рокот во кој би требало порачката да ти пристигне.
Феминки дали некоја од вас има искуство со порачување конверс старки? Копија се или се со се знакчето и allstar тоа позади?
Денес конечно со мајка ми се решивме да порачаме.Ќе видам какви ќе бидат работите кога ќе пристигнат па ќе пишам. http://www.aliexpress.com/item/-/1968120707.html http://www.aliexpress.com/item/-/1945156247.html http://www.aliexpress.com/item/2014...pan-movement-leather-belt-free/709223911.html Мајка ми ја порача кафеавата ташна за неа, јас маската со Париз и наочарите gold brown polarized. Направив утна со нив, требаше да изберам потемна боја на стакло, ама ајде бидна веќе. Жената се пошекна кога и кажав дека треба да даде 13 евра само за едни наочари (вклучувајќи ја и доставата) кога можеше од тука да ми купи за 300 денари. Ама детски мој памет, да биле со логото на брендот. Веќе не и барам ништо цело лето, добро ја изџанкав, не само за наочарите, туку и за милион други работи.
Јас лани зимото порачав јакна, чизми и шал и презадоволна сум. Ми стасаа за 1 месец и 10 дена во одлична состојба. Јакната одвнатре е со крзно и многу топли, задоволна сум.