Лелеее, цел пакет Не е дека не продаваат по еден прстен, ланче, сеедно (имам мноооогу пати порачувано), пр.кај оваа Fanhua Jewelry, која што не бара ни минимален износ како повеќето. Ама така ти се погодил селерот А и високата цена би требало да го 'издаде' дека е повеќе од едно парче. Затоа кога пребарувате, освен она Free Shiping, Штиклирајте го и 1 Piece Only и не треба да се појавуваат овие што продаваат на големо
Абе си пишува 50 или 100 pcs/a lot,така некако мислам дека беше и белки ќе ти текне зошто е толку цената висока,али ај... Инаку,и јас имам искуство со порачување на само ЕДЕН прстен или пар обетки и се си било во најдобар ред,а судејќи по коментариве има доста такви селери на Али,така да појневеројатни се вакви ситуации,како опишанава.
Во ред е, обично повеќе се задржуваат може да стојат и до 20 дена нема некое правило На 03.08 ти пишува дека е веќе испратена нема шанси да ти е стигната, а според ова на сликава ти ја имаш потврдено нарачката дека ти е пристигната имаш кликнато на confirm order received а тоа треба да го кликниш од кога ќе стигне кај тебе порачката ти имаш грешка направено...е сега незнам што да ти речам почекај можеби ќе си ја добиеш
Прв пат нарачував и избрзав изгледа, по грешка сум притиснала, моја грешка, но дали ако веќе е во Пек како што пишува дека е има шанси дами пристигни? Јас му пишав на селеров да видам што ке врати.
^Епа требало прво да се информираш како работи странава, сега тоа е ништо друго не ти останува освен да почекаш кога веќе си потврдила дека е доби. Во меѓувреме проверувај следи ја на http://www.17track.net/index_en.shtml . Па да се надеваме дека ќе стигне
^Имам пишувано и пред тоа, а и многу други феминки имат пишано во темава за тоа со која картичка порачуваат..да прочепкаше малку низ страниве ќе најдеше се што те интересира..пак ќе пишам, јас порачувам со интернет картичка на стопанска банка наменета е само за купување на интернет, еве и линк колку да се информираш за оваа картичка http://www.stb.com.mk/visa-internet-.nspx
Девојки нарачав производи од тука,но ми пристигна оваа порака hi,my Dear Friend, first of all,please accept my sincerely apologize to you of this order.i was set wrong discount for our store,it is 5% discount,not 95%.i am so so so sorry again for this that made you any inconvenience. i am new here about two month,this is big teach for me in my first job,i will more more carefully in the futrue on job or in my life.i really don't know how to face my leader,may the store will block/freeze/punish by ailexpress becuase of me(13175 order).hope you can understanding it. could you please give me a big favor to cancel this order,and please choose other(not seller reason), if seller reason that also big affect our store.i am begging you be kindly please give me this chance of mistake,this is big help me,i will never forget and always pray for you. great appreciate your understanding this in advance. wait for your reply ASAP. Best Regards and God Bless you sue -И сега што да правам,дали ке ми ги вратат парите,каде да се обратам??
^^Ќе ти ги вратат, и јас порачав од тој селер, цела среќна од големиот попуст За 60 ден порачав 3 маички и 2 ланчиња Мене веќе рефундацијата ми е во тек, на картица ќе ми се појават парите во рок од 7 -10 дена. Исто така, бидејќи нели селерот замоли (луѓе сме, се случуваат грешки), избрав дека кривицата е моја и како причина наведов I ordered the wrong product(s).
Да,разбирам што сака да каже,туку мене ми е ако ја откажам нарачката и наведам дека е моја грешка како ке бидам сигурна дека ке ми бидат вратени парите,дали треба да пишам на некој од али(незнам дали постои грижа за корисници) тоа не ми е јасно бидејќи можи да ја откажам нарачката и парите да не ми бидат вратени,бидејки нарачав доста производи
^^Бидејќи порачката не е пратена, парите во секој случај ќе ти бидат вратени. И ништо да не направиш, порачката нема да ти биде пратена и парите автоматски ќе ти бидат префрлени назад на сметка. Со ова што моли да избреме дека ние ја откажуваме порачката, селерот само се обидува да ја минимализира штетата. Лично мислам дека не постои ризик, плус ете, мене ме рефундираа
Феминки сакам да порачам кожено палто од али, но незнам која величина. По мерењата М ќе ми биде тамн, но сите викаат да си земам една величинка поголемо, затоа што биле мали. Незнам дали да порачам М или L???