Не можам да се снајдам со бројчињава за пижами се измачив,ќе може некоја слободна да ми пише ЛП да ми помогне Фала
Mислам дека имаат процес додека ги префлат парите на твоја сметка - 7 работни денови и треба да провериш на сметка ако ги нема прашај во банката
ПОМОШ! Знае ли некој, ако поминат 60 дена и добиеме refund - назад парите затоа што поминале 60 дена, дали ако стигне порачката потоа треба да ја платиме или не???? Please нека сподели некој слично или исто искуство... БЛАГОДАРАМ!
Пак јас отворив диспјут и пред да ми истече гледам ташната се помрднала во Прага и го откажав диспјутот.ми остана уште 6 дена за испорака .незнам дали со тоа што отворив диспјут па го откажав да не има некој проблем да не ми стаса тсшната и ке можам ли да отворам нов диспјут ако не ми стаса за тие 6 дена
@strongy, откако ќе биде извршена рефундацијата, и да стигне пратката вие повеќе немате никаква обврска спрема селерот.
Дечки дали некој има порачувано или знае некој што порачувал семе(цветно) од али експрес???Колку што знам несмее да се порачува но дали тоа е толку строго или може да помине??
Јас порачав пред некој ден семе за орхидеи ке стигне не е проблем ама незнам како да го засадам кое време ке пишам и во темата за цвекина ама некој ако знае не е е грешка да ми писе тука
Зависи како и дали ќе се договорите со продавачот. Мене ова сега ми се случи, пратката не ми стигна после 60 дена, продавачот прифати диспјут и ме замоли доколку стигне пратката, да порачам повторно, но да напишам коментар дека нема потреба да ми испрати нова пратка, туку дека е само наплата за нарачката бр.824765482039 (пример).
Не прават проблем, јас земав семе за ружи од али и ми стигна без проблем, до дома ми ги донесе поштарот. Но проблемот е што ништо не никна, ги садев на неколку начини и ништо.
Па со оглед на тоа дека во последно време многу се засилени контролите на фитосанитарните инспектори мислам дека може да биде проблем. По закон не е дозволено да се внесуваат никакви семиња или цутеви од растенија. Ефтини се бе и кај нас семињата, имате и избор баш....
Se izv za latinicava.. Dali kje moze nekoj da proveri do kade e narackava,zosto iam nekoj problem nemozam da vidam ubavo.. RJ123697865CN
Да имам порачано двапати и ми има стигнато шарени и сини ружи , шарените ги посадив ама не ми израсна ништо сега напролет ќе ги посадам сините ружи ама имам слушнато дека ружа од семе тешко расте