Јас порачав патики 35 долари демек NIKE ама еве месец ипол помина никаде ги нема . Ке ми каже ли некој дали треба уште да чекам , пратив мејл но не ми враќаат,
Нешто ми е сомнително со пратката. Му пишав на селерот пред неколку дена, нема вратено. Ќе сака некој да провери до каде е? Или да откажувам? Таман научив да се снаоѓам на 17 track и се изменија Еве го бројчето S1894055
Сигурна си дека ова ти е бројчетобидејќи е многу мало,вообичаено се околу 14 бројчиња.Ова го проверив ама не постои,освен ако е од друга страна,не од Али
Од оваа страна го има само ова инфо, ако може некој да најде нешто повеќе нека пише. http://www.cnzexpress.com/index.php
Тоа е бројчето. А преостануваат уште 13 дена за испорака. Ај ќе почекам ако не уште малку, па ке отварам диспјут
Sry za latinicata.. Devojki,na 11 noemvri koga bese popustot,poracav patiiki..i sea sakav da gi sledam,ama mi vika porackata poveke ne e dostapna sto znaci ova? Deka nema ic da mi stigne i ke mi gi vratat parite ili?
Девојки..како се порачува од страната алиекспрес? со кредитна картичка или? може да ми објасните,пробав,но треба да креирам сметка пишува и незнам што како е,гледам има убави ефтини работи,и каде стигнуваат кога ќе пристигнат..?
Првпат нарачувам од алиекспрес и неможам да се снајдам со следењето на порачката дали ќе сака некој да ми провери до каде е пакетот RI075194340CN
јас имав една порачка со вакво бројче и не ми стигна последно е на царина у мк и и се губи трагата отворв диспут ми ги вратија парите
И да ја откажам одма или да чекам да завршат уште 12 дена што има останато.. Немам откажувано до сега, која да наведам дека е причината?
sorry za latinicava Pred malku selerot mi prati poraka Hello, friends, we send shipping delay, we can compensate you 3USD, you can send a dispute (you can select Section refund dispute), we compensate you now, thank you na naracka koja cini 12dolari otvoriv dispjut i mi nudi da mi vrati 3 dolari a pisuva deka pratkata e pratena veke edna nedela mozebi i poveke sea nemozam da sfatam zosto da go pravam ova i dali voopsto ke ja dobijam mojata jakna ima neko vakvo iskustvo??
Девојки ќе ми објасни некоја како се порачува од овде? Јас едвај се снаоѓам..ништо не разбирам .. На македонски јазик е ставено ама како Google translate ми доаѓа,ништо не разбирам
Дали некои ке може да ми објасни како да отворам диспу. бидејќи незнам. Продуктот е порачан од 3 септември , селерот еднаш ми го продолжи времето за чекање , но и тоа време изминува , останаа уште 3 дена. Се надевам дека некоја од вас ќе има време да ми објасни . Ви благодарам
Кликаш на open dispute, ја одбираш причината поради која отвараш диспјут (во твој случај ќе биде тоа што не ти стигнал купениот продукт) и одбираш дали бараш рефундација или селерот пак да ти го прати продуктот. Ако селерот во рок од 5 дена не се изјасни во врска со диспјутот, тој автоматски се решава во твоја полза (макар што кај тебе и повеќе е од јасно дека диспјутот ќе биде прифатен)
Девојки почнаа гужвите новогодишни или мене така ми се чини? порацки од 10,10 2014 испратени едвај се мрднати еднаш
Почнаа @ALISA0000 и јас приметив ,а пак од 15ти кога започнува нивниот Божик , ќе биде уште по густо. Така да нарачкиве после 15ти, здравје после Н.Г би требало да ги очекуваме.