Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

AliExpress

Дискусија во 'Мода и стил' започната од pamelche, 27 февруари 2013.

1. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    На L.i.n.a.a му/ѝ се допаѓа ова.
  2. macamaca24

macamaca24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    79
    од чизмите ни трага ни глас....а парите ми ги вратија......... белким дедо мраз ке ми ги донесе хаха:rofl:

3. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Сакав да прашшам дали некој си порачал мобилен телефон и како е ? и ме интересира на овие тел што пишува оригинал оригинал се ?

4. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Девојки, пишав еднаш ама мн постови се па ајде пак ќе пишам.
    НЕ ПОРАЧУВАЈТЕ од селери кои имаат нереално ниски цени, кои немаат фидбек и кои не ви одговараат на пораки. Нема да ви стигнат тие денови, а ќе се почекате и за парите да ви се вратат.
    Не е реално да порачаш јакна со крзно за 4 долари.

Некоја предходно праша дали може да нема тракинг бројче за ланчиња или обетки. Можено е. Многу пратки кои се под 10 долари а некои под 20 немаат тракинг бројче.

5. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.666
    Допаѓања:
    106.780

Мислам дека една феминка имаше порачано и баш го имаше ставено ама во темата Онлајн производи искуства и критики. Јас не би порачала , поготово од алиекспрес зашто ем се кинески не верувам да се оригинал за тие цени а незнам ни какви батерии користат недај Боже да ти прсне телефонот во рака , мислам дека е опасно малку :?:

6. prolet2014

prolet2014 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
  7. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.666
    Допаѓања:
    106.780

Добра цена ,ако сакаш порачај па ако стигнат ок ако не парите ке си ги бараш и готово

8. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    За прв пат нарачав нешто и задоволна сум.
    Пратката ми стигна за окулу 25 Дена, тоа што го порачав и го dобив, гледам на многу не им стигаат или мн каснат, изглеа јас сум имала среќа, :)

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.996
    Допаѓања:
    135.351
    Јас имам порачано 6-7 :D Јас си порачав за мене прво, со три сим картички беше, супер си функционира баш е таков каков што пишуваше во упатсвото. И камерата е добра, супер сликички вади. Е после мојот коа видоа блиските дека може да се има ефтин а убав телефон се заштракваме и сите испорачаа. Сестра ми, па дечко ми, другарки... Ајде постарите напнаа за нешто поедноставно па порачувавме за нив од тие по 10евра. И тие работат супер. Така да јас сум презадоволна.

10. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.666
    Допаѓања:
    106.780
    Стави слики да го видиме :)

11. zoketo

zoketo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    128
  12. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.996
    Допаѓања:
    135.351
    На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    Кој беше линк за селерот,што го имаше постирано една феминка,за јакна што се вади крзното.Цената беше некаде околу 20$.Имаше коментирано дека за мајка и ја нарачала.
    Само тоа се сеќавам ,а не можам да најдам на која страна беше.[​IMG]

14. butterfly4

butterfly4 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2014
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    528
    http://www.aliexpress.com/item/Hot-...-coat-jacket-clothes-wholesale/687699205.html
    Eve Lunicka,ako mislese na taa jakna...Samo sto sega kaj istiot seler e duplo poskapa,ama pobaraj moze kaj drug e poeftina.:)

15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    Тоа е.Фала ти.:*

16. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.575
    Јас нарачав една јакна, но на трак 17 ми пишува дека е пратена во Шпанија. Му пишав 2 пати на селерот но не ми одговори. Што да правам???

17. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Здраво. Се извинувам што прашањето не е за овде но сакав да знам. :) Дали некоја од вас има интернет картичка, за колку време стасува, дали е бесплатна, и дали се ставаат пари во неа исто како и во другите картички. Фала ви однапред. :*

18. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Јас извадов картичка за порачување преку интернет од пред неколку месеци. Ми дадоа нормална картичка каде ставаш пари во банка и потоа можеш да плаќаш со неа и во продавници, се разбира зависи колку пари имаш ставено. Мене ми беше готова за околу 2 недели, и е бесплатна. А за порачување од интернет е лесно, само ставаш пари во банка, и на страницата ги пишуваш сите кодови на картичката и веднаш ти стигнува порака на мобилниот дека е извршено плаќање со неа. Се надевам помогнав, поздрав :wasntme:

На alexsandraa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Idiotka90

Idiotka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    Побарај си ги парите назад. Ке му дадат рок од 5 дена да одговори, ако не одговори автоматски ке ти се вратат, ако бара да врати помала сума остани си на ставот дека ја бараш цела сум и клинки на esclate. после тоа нема да може ништо да смени. Ако више толку ја сакаш јакната ке си ја порачаш од друг продавач.

20. Idiotka90

Idiotka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    Нема некоја посебна картичка, тоа ти е обичната картичка од трансакциската сметка што вадиш пари од банкомат само треба да ти е прилагодена за интернет плакања. Ако немаш отвори си сметка во тутунска, со сметката ти следува и картичка која ја добиваш после 2 недели и можиш да порачуваш. Со поновите картички речиси со сите можиш да плакаш и преку интернет, сите ја содржат таа опција. Ако е постара пробај ако не можиш ке си бараш во банката од кај што ти е картичката да ти ја дадат и таа опција. Ако си вработена сигурно веке имаш таква картичка или имаат некои од твоите дома.

На alexsandraa му/ѝ се допаѓа ова.